Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Unie vydavatelů změnila název

12. 2. 2024

Unie vydavatelů změnila název

Dne 3. února 2024 byl do obchodního rejstříku zaregistrován nový název spolku Unie vydavatelů přijatý na valné hromadě 12. 12. 2024 - Česká unie vydavatelů, z. s.

Spolu se změnou názvu uvedla Česká unie vydavatelů (ČUV) také nový grafický design, který spolu s novým názvem podtrhuje fakt, že spolek je profesní asociací vydavatelů v České republice s nejdelší tradicí a reprezentuje zájmy vydavatelů periodických tiskových publikací v tištěné podobě, stejně jako v online formě.

Nové logo České unie vydavatelů najdete zde ve výchozím formátu a souboru JPG. Pro užívání loga byl vytvořen grafický manuál, který připouští i použití jiných formátů a barevných provedení loga. Užití je uvedeno v grafickém manuálu, který najdete zde.

Prosíme všechny organizace, které používají ve své produkci nebo propagačních materiálech, na webových stránkách a podobně název a logo naší asociace, aby provedli změnu. 

V případě, že byste potřebovali logo v jiném tvarovém nebo elektronickém formátu, než je dostupné zde, obraťte se na výkonné pracoviště České unie vydavatelů na e-maiové adrese unie@unievydavatelu.cz nebo telefonicky na číslo 222 329 730.

 

Zdroj: vlastní zpráva