Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Česká unie vydavatelů zahajuje kampaň na podporu tiskových médií TISK FUNGUJE

30. 1. 2024

Česká unie vydavatelů zahajuje kampaň na podporu tiskových médií TISK FUNGUJE

Česká unie vydavatelů (ČUV) připravila kampaň pro podporu tisku “Tisk funguje”.  Cílem kampaně je představit tisk zadavatelům inzerce, zástupcům státní správy i širší veřejnosti jako kvalitní zdroj informací určených k oslovení široké veřejnosti a zároveň jako silné reklamní médium.

Česká unie vydavatelů jako profesní asociace vydavatelů digitálních a tištěných médií v České republice zahajuje od února tiskovou inzertní kampaň s heslem „TISK FUNGUJE“.

V době informačního chaosu a dezinformací chce připomínat, že profesionalita a důvěryhodnost vydavatelského obsahu, srozumitelnost a schopnost intenzivního předání informací jsou pro tisk unikátní. Právě vydavatelské produkty šířené v digitální a tištěné podobě vytvářejí příznivé prostředí pro zajištění kvalitní informovanosti i efektivní vnímání šířené reklamy.

Kampaň se skládá ze šesti grafických vizuálů provedených ve stejném stylu. Účast v kampani potvrdilo

23 vydavatelů, kteří otisknou inzeráty nebo bezplatně umístí reklamní bannery ve více než 100 titulech a na svých webových stránkách. Se seznamem účastníků kampaně a všemi vizuály je možné se seznámit zde.

Tiskové podklady a bannery případným dalším zájemcům o zapojení se do kampaně dodá výkonné pracoviště České unie vydavatelů (kontakt unie@unievydavatelu.cz, tel. 222 329 730).

Příklad vizuálu reklamní kampaně TISK FUNGUJE

Celá tisková zpráva zde.