Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Cyklus seminářů FIPP Insider znovu pokračuje

14. 9. 2022

Cyklus seminářů FIPP Insider znovu pokračuje

Zpráva mezinárodní asociace časopiseckých médií FIPP informuje, že FIPP po koronavirové pandemii pokračuje v pořádání cyklu seminářů FIPP Insider s osobní účastí.

Příští seminář se uskuteční dne 20. října 2022 berlínské Fabrik 23.

FIPP Insider jsou půldenní tematické semináře. Účast na seminářích je bezplatná pro zástupce všech vydavtelů, tj. členů i nečlenů FIPP.

Pořadatelé o Insideru říkají: „Krátký, ostrý, půldenní formát poskytuje skvělý způsob, jak získat aktuální pohled o nejnovějších informacích o místním i globálním trhu, spojit se s kolegy z oboru a získat nějaký benefit z širšího programu mezinárodních akcí FIPP“.

Programové detaily a další informace o akci budu zveřejněny v nejbližší době. Registrovat se k účasti je možné již teď prostřednictvím odkazu.

FIPP Insider navazuje na program dvou jemu předcházejících konferencí, které v Berlíně pořádá asociace World Newsmedia Network spolu s agenturou Di5rupt:

  • Data & Di5ruption Study Tour: pondělí 17. – úterý 18. října, Hamburk a Berlín, s check-inem a welcome drinky předchozí večer v neděli 16. října. Podrobnosti jsou zde.
  • Media Makers Meet (Mx3): Exkluzivní B2B a speciální mediální konference jen pro 100 účastníků, která se koná ve středu 19. a čtvrtek 20. října. Další informace jsou zde.

Členové FIPP i účastníci Insider mohou využít 20% slevu na vstupenky na Mx3 a ti, kteří se účastní Mx3, mohou na oplátku získat exkluzivní slevu na turné! Pokud byste se chtěli zúčastnit některé z těchto akcí, když budete v Berlíně na Insider, pak jednoduše přejděte na FIPP.com pro další podrobnosti.

 

Zdroj: zpráva FIPP