Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Nové vydání zprávy Innovation in Media 2022-23 World Report je nyní k dispozici pro vydavatele

8. 6. 2022

Nové vydání zprávy Innovation in Media 2022-23 World Report je nyní k dispozici pro vydavatele

Mezinárodní organizace vydavatelů časopisů FIPP představila v souvislosti s konání 44. světové konfresu časopiseckých médií, který byl dnes zahájen v portugalském Estorilu vydání nové edice populární publikace Innovation in Media, kterou napsal a připravil Juan Señor a tým agentury Innovation Media Consulting Group. Poprvé po dvou letech FIPP zveřejnil tištěnou verzi zprávy. V minulém roce byla k dispozici pouze digitální edice.

První budou mít možnost publikaci zakoupit účastníci kongresu. Řádní a přidružení členové Unie vydavatelů mohou požádat kancelář Unie vydavatelů o možnost nahlédnutí do elektronické verze publikace.

„Letošní vydání publikace Innovions je pro globální mediální průmysl důležitější, než kdykoli předtím,“ říká prezident a generální ředitel FIPP James Hewes. „V době, kdy byly díky nutnosti urychleny trendy, které se objevily již před lety, a nyní se staly součástí hlavního proudu, si vlastníci médií začínají skutečně uvědomovat důležitost schopnosti reagovat a investují zisky ze svého předchozího podnikání do produktů zítřka.“

 

"Letošní kniha nabízí skvělý výchozí bod a představuje odvětví, které vstupuje do nového věku nejen v důsledku covidu, ale také s tím, jak se obsah médií začíná znovu unikat z nadvlády digitálních technologií."

Zpráva 2022–23 obsahuje kapitoly věnované osmi klíčovým oblastem inovací:

Co po hře s daty třetích stran: Jak si vytvořit vlastní datové operace první strany

Znovuobjevení média – newsletterová ekonomika

Co bude dál? Evoluce zvuku

Jak řídit produktový tým a budovat redakci založenou na datech

Nová mediální technologie: Umělá inteligence, robotická žurnalistika a NFT ve vydavatelství

Nejlepší strategie pro udržení čtenářů: Jak po prudkém nárůstu předplatného v době pandemie zastavíte úbytek čtenářů a udržíte si jimi poskytované příjmy?

Best Digital Magazine Narratives – přehlídka nejlepších multimediálních formátů a produktů pro psaní článků za poslední rok

Print & Offbeat: Každoroční přehlídka kreativity a představivosti

Publikace je nepochybně nejpozoruhodnějším průvodcem globálním mediálním průmyslem, který je dnes k dispozici.

V případě zájmu mohou členové Unie vydavatelů získat také tištěnou verzi publikace za cenu 50 € bez DPH. Ostatní vydavatelé pak za cenu 199 € bez DPH.

Zdroj: zpráva FIPP