Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Do konce března výrazná sleva na Světový novinový kongres

18. 3. 2022

Do konce března výrazná sleva na Světový novinový kongres

Letošní Světový kongres novin a zpravodajských médií WAN-IFRA proběhne ve dnech 28. až 30. září 2022 ve španělské Zaragoze. Kongres se uskuteční již po třiasedmdesáté. Po loňské přestávce, kdy kongres proběhl online, se letos sejdou zástupci vydavatelů z celého světa osobně.

Světový kongres novin a zpravodajských médií je nejdůležitější pravidelnou globální akcí pro celé vydavatelské odvětví. Kongresu se pravidelně účastní špičkoví zástupci nejvýznamnějších vydavatelských společností z celého světa. Nejkvalifikovanější řečníci představují nejnovější trendy a konkrétní případy inovací ve zpravodajském odvětví.

Program kongresu je spojen i s dalšími prestižními profesními globálními akcemi, jako je Světový summit šéfredaktorů, Světový summit o ženách ve zpravodajství nebo udělení ceny Zlaté pero svobody.

Informace o programu kongresu a řečnících jsou postupně přístupní na webové stránce https://wan-ifra.org/events/congress2022/.

Zájemci o účast se mohou registrovat na webové stránce

Účastnický poplatek při přihlášení do 31. března 2022 činí pro členy Unie vydavatelů 690 euro bez DPH. Od 1. dubna do 31. května 2022 bude účastnický poplatek představovat 890 euro, od 1. června do 31. července 1090 euro a od 1. srpna do konání akce 1290 euro.

Další informace naleznete v brožuře

Zdroj: vlastní zpráva