Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Kongres WAN-IFRA proběhne digitálně

22. 9. 2021

Kongres WAN-IFRA proběhne digitálně

Letošní World News Media Congress se bude konat jako virtuální akce od 29. listopadu do 2. prosince 2021.
 
Jeho součástí budou všechny akce, které jsou obvykle na programu tohoto stěžejní každoročního setkání:
 
- Summit představitelů světových médií,
- Světový summit šéfredaktorů,
- Udělení ceny WAN-IFRA Zlaté pero svobody
- Summit Ženy ve zpravodajství..
 
Pro členy WAN-IFRA bude přístup do programu kongresu zdarma. K bezplatné účasti se mohou proto zaregistrovat prostřednictvím Unie vydavatelů..Aktuální informace a podrobnosti týkající se zejména programu konference jsou k dispozici na webu akce. Na tomto webu je již nyní možné se seznámit se základním časovým rozvržením programu akce.
 
Rozhodnutí přesunout kongres do prostředí online z důvodu pokračujícího narušení možností cestování v důsledku další vlny pandemie COVID-19 přijal WAN-IFRA v těchto dnech po konzultaci s vystavovateli, řečníky a příslušnými úředníky a partnerem na Tchaj-wanu, kterým je tamější vydavatelská asociace UDN.
 
Kongres 2021 je součástí rostoucí nabídky virtuálních odoborných oborových akcí pořádaných WAN-IFRA. Od začátku roku 2021 se programu konferencí WAN-IFRA zúčastnilo více než 7 000 profesionálů, což představuje rekordní publikum od spuštění virtuálních akcí v roce 2020.
 
Pořadatelé věří, že v roce 2022 se již kongres uskuteční v plánované destinaci - španělské Zaragoze a v roce 2023 bude možné jej uspořádat v Tajpeji.