Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Konference Digital Media Europe již po desáté

21. 7. 2021

Konference Digital Media Europe již po desáté

Ve dnech 7. až 10. září pořádá Světová asociace vydavatelů novin a zpravodajství WAN-IFRA 10. ročník mezinárodní konference Digital Media Europe. V letošním roce proběhne konference formou online akce. Organizátoři konference k tomu říkají: „Po všech těch letech jsme i nadále odhodláni pokračovat v tradici konference Digital Media Europe Conference - sdružovat nejjasnější mediální myšlenky z celého světa. Tématům ovlivňujícím vaši mediální společnost se budeme věnovat i v roce 2021. Kromě toho, že vám poskytneme případové studie a osvědčené postupy vydavatelů napravujících následky globální pandemie, usilujeme o to, abychom vás také inspirovali novými cestami, jak zajistit budoucnost vašeho podnikání!“

Digital Media Europe je součástí cyklu regionálních konferencí zaměřených na digitalizaci vydavatelského odvětví, které probíhají samostatně pro Evropu, Severní Ameriku, Latinskou Ameriku, a další regiony.

Program konference je rozdělen do tří půldenních sérií prezentací a jedné závěrečné půldenní diskuse. Až na závěrečnou diskusi proběhnou prezentace vždy v odpoledních hodinách.

Podrobný program akce, který je v současné době k dispozici je dostupný na webové stránce konference.

Hlavními okruhy konference jsou

STRATEGIE PŘEDPLATNÉHO

NOVÉ MODELY PŘÍJMŮ - INSPIRACE

PRÉMIOVÁ REKLAMA

 

Mezi témata PROGRAMU jednání patří:

# Příjmové strategie - hlavní nápady předních řečníků za posledních 10 let

# Optimalizace messagingu a udržování jeho dynamiky a personalizace

# Elektronický obchod, akce a alternativní zdroje příjmů

# Prodejní kontext a bezpečnost značky

# Budoucnost nativní reklamy

# Datová věda

# Růst předplatného v rámci různých nových cílových skupin

# Skutečné zaměření na publikum

a další!

 

Členové Unie vydavatelů se mohou přihlásit k bezplatné účasti na konferenci prostřednictvím kanceláře Unie vydavatelů e-mailem na adresu unie@unievydavatelu.cz

Nečlenové Unie vydavatelů se mohou seznámit s výší účastnických poplatků zde. Při přihlášení do 31. 7. 2021 mohou využít výjimečnou zvýhodněnou cenu 350 EUR. Registrace je k dispozici zde.

Zdroj: zpráva WAN-IFRA