Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Zaregistrujte se na nové webináře ze série FIPP Insider

4. 11. 2020

Zaregistrujte se na nové webináře ze série FIPP Insider

Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP pokračuje v sérii vydavatelských webinářů ze série FIPP Insider, v nichž mají zájemci možnost se seznámit s názory a poznatky renomovaných odborníků na různá témata související s vydavatelskou činností.

Účast na webinářích je pro členy Unie vydavatelů bezplatná.

V listopadu jsou zatím plánovány následující webináře:

 

Kam dál s GAFA? Budoucnost velké technologie tváří v tvář regulaci s Jasonem Kintem

Popis

Připojte se k generálnímu řediteli FIPP Jamesovi Hewesovi a jeho hostu Jasonovi Kintovi, generálnímu řediteli společnosti Digital Content Next, kteří budou diskutovat o rychle se rozvíjejícím legislativním prostředí pro velké technologické společnosti.

Čas

5. listopadu 2020 od 15:00 SEČ

Registrace

https://us02web.zoom.us/webinar/register/9216040663133/WN_XYOvCW0IRpeauQYoWFYc0w

Řečník

Jason Kint - CEO @Digital Content

Jason Kint je generálním ředitelem společnosti Digital Content Next, jediného obchodního sdružení, které slouží výhradně jedinečným a různorodým potřebám vysoce kvalitních společností zabývajících se digitálním obsahem, které řídí důvěryhodné a přímé vztahy se spotřebiteli a marketéry. Jason vede různorodou a silnou skupinu členů DCN, mezi které patří zavedené značky jako The New York Times, NBC, Conde Nast, ESPN a digitální média jako Vox, Slate a Business Insider. Jason také působí jako předseda TRUSTX, kooperativního trhu digitální reklamy navrženého k řešení problémů důvěry, transparentnosti a odpovědnosti v digitální reklamě. TrustX je stoprocentní dceřinou společností DCN fungující jako obecně prospěšná společnost (B Corp). Jason, 20letý veterán v oboru digitálních médií, vedl přeměnu CBS Sports ve značku působící na více platformách a působil na různých výkonných pozicích.

 

Budoucnost obsahu s Willem Rothem, The Foundy, Meredith

Popis

Připojte se k Jamesovi Hewesovi, generálnímu řediteli FIPP, při rozhovorech s Willem Rothem, viceprezidentem pro obsah a strategii společnosti The Foundry, obsahovou agenturou vydavatelské skupiny Meredith. Bude se diskutovat o poznatcích obsažených v nové studii s názvem „Budoucnost obsahu“, kterou nedávno publikoval

Čas

11. listopadu 2020 od 16:00 SEČ

Registrace

https://us02web.zoom.us/webinar/register/9116040707485/WN_r7SlNKM7SMW-_Hpb3EjaCg

 

Zdroj: oběžník FIPP