Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Nový mezinárodní webinář FIPP pro vydavatele

12. 10. 2020

Nový mezinárodní webinář FIPP pro vydavatele

Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP pokračuje po ukončení online Světového časopiseckého kongresu v tomto týdnu v sérii mezinárodních webinářů. Jejich cílem je výměna zkušeností vydavatelů z celého světa o různých aspektech jejich činnosti a o nových trendech a projektech. Jedním z důležitých okruhů tvořících téma celé série webinářů je zachování či zvyšování příjmů vydavatelů od čtenářů a stabilizace čtenářské základny jednotlivých médií.

Do této série patří také další webinář, který se uskuteční 14. října 2020.

Téma

Media Reader Revenue Master Class 3 - Retention, with Mather Economics, Business Insider & Dennis

Obsah

Jedná se o třetí a poslední akci v rámci programu FIPP Media Reader Revenue Mastercall.

Data o čtenářích informují o úspěšné retenci předplatného. Cílem je na prvním místě vyhnout se jejich odlivu a využít modelování založeného na datech k identifikaci věrných čtenářů a těch, kteří hodlají pravděpodobně odejít. Tato strategie zajišťuje věrnost stálých zákazníků a přesvědčuje ty zákazníky, kteří uvažují o odchodu, že zůstanou titulu věrní.

Na tomto webináři se účastníci naučí, jak využít data čtenářů

  • k dosažení vyšší míry jejich stálosti uživatelů pro své tituly,
  • k vytváření úspěšných marketingových kampaní a
  • k vytváření relevantního obsahu za účelem udržení a zvýšení počtu předplatných.

Webinář se uskuteční pod vedením společnosti Mather Economics, světového lídra ve strategii a analytice předplatného mediálního obsahu. Dále vystoupí dvě přednášející, které představí úspěšné případové studie předplatného obsahu časopisů.

Termín

14. října 2020 od 15:00 středoevropského letního času.

Účast na webináři je bezplatná. Přihlásit se je možno zde. Jednací řečí bude angličtina.

 

Řečníci

Matt Lindsay

Prezident a CEO, Mather Economics

Matt Lindsay je prezidentem společnosti Mather Economics, businessové poradenské firmy se sídlem v Atlantě. Matt má více než 25 let zkušeností s pomocí podnikům při zvyšování jejich provozní marže a růstu tržeb prostřednictvím ekonomického modelování a analýzy. V roli konzultanta za posledních 20 let šířil tyto poznatky a vyvinul cenové strategie a prediktivní analytické modely pro různé klienty, včetně The Wall Street Journal, The Intercontinental Exchange, Gannett, The Home Depot, NRG Energy, Tribune, IHG, McClatchy, Walton Foundation, Coca Colu, UPS, Dow Jones, Chick fil-A, Clorox, Scientific Games, The Georgia Lottery a The New York Times.

 

Abi Spoonerová

Customer Strategy Officer, Dennis Publishing

 

Selma Sternová

SVP Consumer Subscriptions, Business Insider

 

Zdroj: zpráva FIPP