Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP World Media Congress 2020

16. 7. 2020

FIPP World Media Congress 2020

Letos poprvé pořádá Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP svůj světový mediální kongres jako akci online. Kongres FIPP 2020 nebude zaměřen jen na přístup k vynikajícím prezentacím a možnost setkání s kolegy z celého světa. Důležité je to, že toto vše bude dostupné bez toho, aniž by účastníci museli někam cestovat. Ve skutečnosti mohou vše absolvovat z pohodlí své vlastní kanceláře nebo domova!

Kongres potrvá čtyři týdny a bude sestávat z celkem devadesáti relací řečníků na třech obsahových kanálech:

  • Kongres
  • Digital Innovators’ Summit
  • Worldwide Media Marketplace, zahrnujících tak program tří původně samostatných akcí.

Není třeba se účastnit všech akcí živě. Všichni účastníci získají přístup k záznamům ze všech sezení, která budou moci sledovat, kdy jim to bude vyhovovat. To znamená, že si zájemce můžete vybrat řečníky, které chcete vidět naživo a případně jim položit otázku. A potom sledovat záznam jiného řečníka v jiném čase. Účastníci získají přístup k prezentacím řečníků (jsou-li k dispozici) a také k podrobným zvláštním zprávám z kongresu, které vytvoří FIPP během akce nebo po ní.

Účastníci budou mít příležitost připojit se k síti účastníků akce pomocí platformy Deal Room. Tu lze využít například, pokud má vydavatel zájem o licencování značky, hledá partnera pro sdílení obsahu, přemýšlí o technologickém řešení nebo prostě chce někoho potkat, aby s ním prodiskutoval své nápady a postřehy. To vše lze snadno dosáhnout pomocí Deal Room.

V souladu s jedinečnou povahou online akce nabízí FIPP celou řadu flexibilních možností účastnických poplatků, od jednorázové účasti na jednom „zasedání“ po firemní vstupné, umožňující přístup všem pracovníkům dané společnosti za jednu cenu.

 

Jedenáct důvodů, proč se kongresu zúčastnit.

1. Na začátek dva hlavní důvody:

• Je to poprvé, kdy se celý světový mediální kongres FIPP spustí online

• Je to poprvé, co potrvá čtyři týdny místo dvou dnů - od 2. do 30. září

Pokud to nestačí, jsou zde i další důvody.

Možná si myslíte, že online akce jsou špatnou náhradou za „skutečné“ konference. Je spravedlivé říci, že setkat se s ostatními účastníky v jedné místnosti, přináší určité výhody, které online akce nemůže poskytnout. Možná však následující důvody pomohou změnit názor zájemců na hodnoty, které online akce přinášejí.

 

Obsah ... který žije dál a dál:

2. Virtuální festival vystoupení od špičkových přednášejících z celého světa nabízí vzrušující sérii nápadů, poznatků a odborných znalostí. Po čtyři týdny. S dostatkem času na každou relaci se ponořte mnohem hlouběji do témat než při kratší akci.

3. Získáte přístup všechny části programu. Budete mít přístup do knihovny s nahrávkami každé (!) jednotlivé relace, která se konala na kongresu 2020. S více než 80 sezeními a více než 100 řečníky se účast vyplatí. Získáte nápady, které budete moci použít ve svém podnikání. Použijte je k inspirování svých týmů. Sestavte si z nich vzdělávací programy.

Buďte interaktivní:

4. Získejte odpovědi na otázky, které chcete položit. Online zasedání kongresu nejsou jednosměrná ulice. Bojíte se zvednout ruku při skutečných akcích a položit tam své otázky? Vystřelte jako klávesový válečník a tyto otázky vložte v našem chatu nebo pomocí funkce Q&A. Aniž byste museli říkat ani slovo ...

5. Spolupracujte s ostatními účastníky na tom, co se říká, pomocí chatovací platformy v rámci relace nebo integrovaných streamů na sociálních médiích.

Přizpůsobte si svůj rozvrh:

6. Bojíte se, že budete muset celý den zírat na obrazovku po dobu čtyř týdnů? V žádném případě! Přizpůsobte si agendu své účasti podle svého vlastního denního rozvrhu, podle svého zraku a podle pozornosti. Rozhodněte se, co chcete sledovat naživo nebo získejte nahrávky na vyžádání. Nebo obojí.

Nižší náklady a flexibilní možnosti volba cen:

7. Není třeba nikam létat, rezervovat hotel, ale můžete se účastnit v kanceláři či doma. Bereme tím vzrušení z cesty někam jinam, to připouštíme, ale celkově je to mnohem levnější způsob, jak se zúčastnit.

8. Využijte naše flexibilní účastnické ceny, aby vyhovovaly vašemu rozpočtu a vašim potřebám. Zaregistrujte se na jednu relaci, více nebo celý program. Vidíte hodnotu kongresu pro celou vaši firmu? Žádný problém. Získejte firemní průkaz umožňující přístup všem vašim zaměstnancům.

Ještě rozmanitější mediální publikum:

9. Malé překážky účasti (žádné letenky! žádné hotely!) vytvoří ještě rozmanitější mezinárodní publikum, navíc jedna akce takto zahrne program více konferencí organizovaných dřív FIPP samostatně. Účastníci budou od studentů po vedoucí pracovníky. Možnosti je otevřena pro každého.

Akce je delší, ale můžete se setkat pouze s lidmi, se kterými se chcete setkat:

10. Seznamte se s lidmi, se kterými se chcete setkat. Spojte se s ostatními z celého světa na základě zájmů, nápadů, ambicí, příležitostí a dalších společných atributů. Vy rozhodujete, s kým se setkáte. Vy rozhodujete, kdy to bude. Vy rozhodujete na jak dlouho.

11. Více času na setkání. Není třeba zkoušet namačkat všechna setkání, která chcete absolvovat, do pár dnů. Naplánujte si schůzky kdykoli s kýmkoli po dobu celých čtyř týdnů, po něž se 43. FIPP World Media Congress koná.

Přehled jednotlivých relací, z nichž se program Kongresu a připojených akcí skládá, je k dispozici zde a bude postupně upřesňován. 

Seznam zatím potvrzených řečníků je dostupný na webu akce.

S jednotlivými variantami účastnického poplatku se můžete seznámit zde. V případě zájmu o účast kontaktujte kancelář Unie vydavatelů.

 

Zdroj: zpráva FIPP