Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Webináře WAN-IFRA pro vydavatele

16. 5. 2020

Webináře WAN-IFRA pro vydavatele

Světová asociace vydavatelů novin a zpravodajství pořádá v nejbližší době několik webinářů pro vydavatele. Z programu jsme vybrali následující, který probíhá v angličtině a uskuteční se přijatelně v našem časovém pásmu. Vydavatelé se mohou přihlásit prostřednictvím Unie vydavatelů k bezplatné účasti.

 

Měření důvěry spotřebitelů v reklamu - před a po koronaviru

Úterý 19. května 2020 od 15:00 hodin

V loňském roce WAN-IFRA ve spolupráci se specializovanou agenturou pro data a průzkum trhu Syno International realizovala projekt Global Ad Trust Survey and Report.

Průzkum sledoval 40 000 spotřebitelů ve 40 zemích, které představují největší reklamní trhy. Z globálního hlediska výsledky průzkumu odhalily, že noviny jsou skutečně jedním z nejdůvěryhodnějších médií z těch, v nichž je publikována reklama a zároveň je v jejich případě také vysoká důvara v publikované zprávy.

To byla před koronavirovou epidemií. WAN-IFRA a Syno zahájí další ročník globálního průzkumu v roce 2020 do konce tohoto měsíce. Výzkum bude spojený s otázkami týkajícími se toho, jak krize koronaviru ovlivnila názory spotřebitelů, nejen na důvěru v reklamu, ale také jejich důvěru ve zprávy.
Dean Roper, ředitel sekce Insights WAN-IFRA, povede diskusi s Laurim Löfvebladem, vedoucím strategie a produktů společnosti Syno International (Švědsko), a Serdar Okem, vedoucím analytiků prodeje vydavatelství Bonnier News (Švédsko).

Tento webinář je pro všechny členy WAN-IFRA zdarma. Přístup na stránku webináře a k registraci je zde.

zdroj: zpráva WAN-IFRA