Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Nejnovější akce FIPP pro vydavatele

13. 5. 2020

Nejnovější akce FIPP pro vydavatele

Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP poskytuje vydavatelům aktuální informace prostřednictvím online přístupu, kterými se snaží nahradit akce, které není možné pořádat v původně zamýšlených destinacích. Snaží se rovněž poskytnout přehled o tom, jak vydavatelů v různých částech světa aktuálně reagují na situaci na mediálním trhu vyvolanou dopady koronavirové epidemie. Zde je nejnovější seznam webinářů a dalších informačních zdrojů.

 

FIPP Insider Podcast Episode 3: Jak start-upy pomáhají vydavatelům při vytváření placeného obsahu

V této nejnovější epizodě série FIPP Insider Podcast se podíváme na jednu z největších výzev v médiích: placený obsah online. V rámci akce proběhne diskuse se čtyřmi začínajícími podniky, které vyvinuly nové způsoby, jak omezit nedostatky při provádění plateb.

________________________________________

FIPP Insider Webinar: Cenové strategie založené na datech, které zvyšují příjmy z předplatného

Tento bezplatný webový seminář FIPP Insider se zástupci Mather Economics a The Atlantic si klade za cíl inspirovat své účastníky pomocí tipů a poznatků o využívání cen založených na datech a dalších strategií k vytváření vyšších výnosů z předplatného.

Webinář se koná ve čtvrtek 14. května 2020 od 15:00 hodin

Zaregistrujte se hned teď. Je to zdarma

________________________________________

Převzít vedení - jak jihoafrický poskytovatel digitálních komunikací šíří křídla

Podle společnosti Deloitte se stala společnost Everlytic, nový člen FIPP, za čtyři roky od založení třetí nejrychleji rostoucí technologickou společností v Africe. Nyní jsme se zeptali generálního ředitele Everlyticu, Jana Dirka „JD“ Engelbrechta, na to, jak probíhal růst společnosti od založení až po jednu z firem zařazených v roce 2020 mezi 20 nejslibnějších afrických technologických společností.

________________________________________

Hearst hlásí významný vzestup elektronického obchodu během omezení spojených s epidemií Covid-19

Společnost Hearst zaznamenala růst elektronického obchodování v trojciferných číslech prostřednictvím svých značek Men’s Health, Good Housekeeping, and Cosmo. Zpráva přichází v době, kdy vydavatelé z celého světa hlásí pozitivní trendy v digitální oblasti v reakci na opatření omezující pohyb lidí vyvolaná globální pandemií koronaviru.

________________________________________

Projekt BBC pro rovné zastoupení žen hlásí významné zvýšení zastoupení žen

BBC zveřejnila výsledky své poslední Zprávy o genderové rovnosti 50:50, která sleduje úspěch obsahu vytvořeného BBC a partnerskými organizacemi se zaměřením na dosažení rovnováhy mezi muži a ženami v poměru 50:50 mezi vysílacími společnostmi.

________________________________________

FIPP Insider Webinar: Jak se prémioví evropští vydavatelé zaměřili na elektronický obchod

Zakladatel společnosti Tipser Axel Wolrath provede účastníky semináře kroky, jakými prošla značka InStyle, aby vyvinula svůj vlastní model elektronického obchodu, a jak jim tento obchodní model pomáhá projít obdobím, kdy dochází k poklesu příjmů z reklamy.

Webinář se koná v úterý 19. května 2020 od 15:00 hodin

Zaregistrujte se hned teď

________________________________________

Další zdroje

 

Videozáznam webináře Hluboké ponoření do studie Global Digital Subscription Snapshot se zástupci společnosti CeleraOne a FIPP

 

Toto pokračování série webových seminářů FIPP Insider pokračovalo minulý týden představením nejnovějšího vydání studie Global Digital Subscription Snapshot vytvořené ve spolupráci s CeleraOne. Můžete si přečíst klíčové poznatky a závěry z webináře - a stáhnout si celou zprávu.

________________________________________

Připravované akce FIPP

 

► Čtvrtek 14. května, webinář (15:00 hod.)

Digitální předplatné a cenové strategie pro svět Covid 19 a po Covidu 19

Nechte se inspirovat informacemi o příležitostech daných předplatným tištěných a digitálních produktů. Našimi hosty budou vedoucí pracovníci společností Mather Economics a Atlantic Media.

Zaregistrujte se zde.

 

► Úterý 19. května, webinář (15:00 hod.)

Udržitelné příjmy: Jak evropští prémioví vydavatelé využívají elektronické obchodování

Zjistěte, proč je elektronický obchod příležitostí znovu získat kontrolu nad svými příjmy, vytvořit loajalitu čtenářů a využít nové trendy uživatelských dat.

Zaregistrujte se zde.

 

► Čtvrtek 21. května, webinář (15:00 hod.)

Dow Jones o příležitostech a výzvách pro vydavatele v době omezení

Připojte se k prezidentovi a generálnímu řediteli FIPP Jamesovi Hewesovi a třem vedoucím představitelům společnosti Dow Jones, abyste diskutovali o tom, co dělali, aby se přizpůsobili měnící se mediální scéně.

Zaregistrujte se zde.

________________________________________

Nejnovější materiály FIPP

 

Záznam a prezentace z webináře PressReader o konzumaci obsahu ve světě Covid-19

 

Zpráva Global Digital Subscription Snapshot 2020

 

► Záznam z webináře Tom Triumph o tom, jak můžeme ovlivnit pět pilířů každé organizace

 

Zdroj: zpráva FIPP