Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Webinář FIPP Insider na téma zprávy FIPP Dgital Subscritpions Update Q2

4. 5. 2020

Webinář FIPP Insider na téma zprávy FIPP Dgital Subscritpions Update Q2

Ve čtvrtek 7. května 2020 od 15.00 hodin proběhne další z cyklu webinářů pořádaných Mezinárodní federací vydavatelů časopisů FIPP. Tento seminář se bude týkat nové zprávy FIPP Digital Subscrptions Update Q2, kterou FIPP nedávno zveřejnila. Spolupořadateli webináře jsou agentura CeleraOne a Axel Springer.

Zpráva Global Digital Subscription Snapshot od svých počátků slouží k propagaci úspěchu vydavatelů při hledání nových toků příjmů a rozšiřování čtenářského online publika platícího v digitální éře za vysoce kvalitní a profesionální obsah. V posledním vydání zprávy tak FIPP postupuje i nadále, ale zároveň upozorňuje na mimořádné okolnosti, které v této chvíli přispívají k úspěchu.

Rozšíření koronaviru způsobilo dramatický posun v chování médií na celém světě. Protože je v mnoha zemích svoboda pohybu lidí přísně omezena, obrátili se obyvatelé, kteří hledají zábavu, únik, inspiraci a důvěryhodné zpravodajství, k poskytovatelům kvalitního obsahu.

Aktuální zpráva Q2 2020 obsahuje nejnovější údaje a trendy představené v číslech o digitální konzumaci obsahu z celého světa.

V rámci programu webináře budou James Hewes, prezident a generální ředitel FIPP a jeho hosté - York Walterscheid, výkonný ředitel společnosti CeleraOne, a Tobias Henning, generální ředitel Premium BILDplus a WELTplus vydavatelství Axel Springer diskutovat o poznatcích zveřejněných v nejnovějším vydání zprávy, a také odpovídat na otázky publika.

Zpráva je zdarma dostupná ke stažení na adrese bit.ly/fippsubsreport.

Registrace k účasti na webináři probíhá na webové adrese akce.

Celý program dubnových a květnových webinářů FIPP najdete na webové stránce Unie vydavatelů zde.