Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Značkové myšlení, distribuce obsahu a „úmyslný vývoj“ - připojte se k našim dalším 3 bezplatným webovým seminářům FIPP Insider

17. 4. 2020

Značkové myšlení, distribuce obsahu a „úmyslný vývoj“ - připojte se k našim dalším 3 bezplatným webovým seminářům FIPP Insider

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP pořádá novou sérii webinářů určených pro vydavatele o inovativních trendech.

Zajímá vás, jak značky přemýšlejí o svém marketingu v období po zrušení současných omezení (nebo alespoň částečném zrušení) světě? A co to pro vás znamená? Přemýšlíte o tom, jak tento nový svět ovlivnil konzumaci médií, a co to znamená pro budoucnost? Přejete si, abyste mohli stisknout tlačítko reset a vybudovat své podnikání na stejných principech, jaké používají ty nejinovativnější organizace na světě?

Poté se zaregistrujte na tři následující webináře z nové série FIPP Insider Webinar, které proběhnou 23., 28. a 30. dubna. Zde jsou další informace o každém z nich a odkazy pro přihlášení.

 

Webinář č. 1

Globální strategie marketingu značky v rychlém přechodu na online nyní a po uzamčení - a z čeho se vydavatelé mohou poučit

Někdy musíte hledat nové nápady mimo své odvětví. V tomto webináři si můžete poslechnout, jak se mediální značky přizpůsobily omezením spojeným s Covid-19. Seznamte se s tím, jak společnost Capgemini přistoupila ke krizi, která má a bude mít dopad na její globální marketingové strategie ve světě po zrušení současných omezení.

Webový seminář bude řídit James Hewes, prezident a generální ředitel FIPP. Jeho hosty jsou

• Nicola Murphy, CEO, River, Velká Británie;

• Danny Rippon, evropský manager, Lyons Consulting Group - Capgemini, Velká Británie

Webinář se koná ve čtvrtek 23. dubna 2020 do 15.00 hodin

 

Zaregistrujte se zde. Účast je bezplatná!

 

Webinář č. 2,

Přehodnocení distribuce obsahu v postcovidovém světě

Poslechněte si názory zástupce společnost PressReader o současných trendech užívání obsahu napříč platformami, zjistěte více o využití inovativních technologií v době krizí a objevte, jak síla agregace v těžko dostupných oblastech brání benefitování vašich značek.

Webový seminář bude řídit James Hewes, prezident a generální ředitel FIPP. Jeho hostem pro tento webinář je Nikolay Malyarov, CEO a hlavní mezinárodní obsahový ředitel, PressReader, Kanada a Irsko.

Webinář se koná v úterý 28. dubna 2020 od 15:00 hodin.

 

Zaregistrujte se zde. Účast je (také) zdarma!

 

Webinář č. 3

„Evoluce zaměření“ v časech Covidu a době po Covidu

Krize často poskytují organizacím ideální příležitost zatlačit na tlačítko reset, inovovat a zaměřit se do nových oblastí. Obvykle se to děje v případě produktů a služeb, ale úspěšné společnosti vědí, že by změny měly proniknout celou organizací. Zjistěte, co znamená „evoluce zaměření“, podívejte se, jak společnosti jako NASA přistupují k současnému vývoji. Dozvíte se o pěti pilířích inovací, které by měly mít organizace ve své DNA.

Webový seminář bude řídit James Hewes, prezident a generální ředitel FIPP. Jeho hostem pro tento webinář je Tom Triumph, konzultant a autor knihy Evolve or Die: Lessons for World-Class Innovation and Creativity.

Webinář se koná ve čtvrtek 30. dubna 2020 od 15:00 hodin. 


Zaregistrujte se zde. Účast je i tentokrát zdarma!

 

Zdroj: zpráva FIPP