Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Program webinářů WAN-IFRA k eliminaci dopadů koronavirové epidemie na vydavatele tisku

7. 4. 2020

Program webinářů WAN-IFRA k eliminaci dopadů koronavirové epidemie na vydavatele tisku

Webinář World Printers Forum: Dodavatelé a produkce novin v dobách COVID 19

Ve středu 8. dubna 202 od 14.00 hodin pořádá World Printers Forum WAN-IFRA svůj čtvrtý webinář na pomoc vydavatelům novin v současné situaci. Tentokrát budou o tom, jak čelí dopadům epidemie, hovořit dva zástupci dodavatelů. Rainer Kirschke je marketingovým manažerem pro novinová řešení společnosti Agfa. Řídí mezinárodní tým skládající se z osob nacházejících se v různých časových pásmech. Kirschke bude diskutovat o své vizi řešení a opatření pro nadcházející měsíce. Menno Jansen je předsedou a zakladatelem společnosti Q. I. Press Controls. Menno bude diskutovat o tom, jak i při všech současných omezeních nejlépe motivovat pracovní síly v režimu home office i v kanceláři,. Po představení svých prezentací budou řečníci odpovídat na dotazy účastníků.

Rainer Kirschke

Rainer je hrdý Bavor, který absolvoval vzdělání v oblasti tiskařských technologií. Ve firmě Agfa působí 31 let. Začínal jako produktový specialista pro PostScript, byl produktovým manažerem pro DACH CtF / CtP a byl manažerem lokální podpory DACH. Vedl Agfa Consult DACH, byl manažerem marketingu DACH PrePress Sales, manažerem NP Europe Central, manažerem prodeje v Evropě a obchodním manažerem Mobile Publishing. Rainer je v současné době marketingovým novinářem pro noviny a členem rady World Printers Forum WAN-IFRA.

Menno Jansen

Menno Jansen se narodil a vyrostl v NIzozemí. Technické vzdělání získal v Amsterodamu, kde ukončil bakalářské studium elektrotechniky. Poté, co 8 let pracoval pro společnost Quad / Tech, založil v roce 1996 se svým obchodním partnerem panem Erikem van Holtenem společnost Q. I. Press Controls. V dubnu 2014 Q. I. Press Controls získala ocenění EAE. Menno také působí jako předseda neziskové organizace PRIME Network a je členem správní rady World Printers Forum WAN-IFRA.

Kliknutím sem se zaregistrujte!

 

 

Další webináře

 

Digitální předplatné Dagensa Nyhetera vzrostlo uprostřed COVID-19

Úterý, 14. dubna 2020 od 15:00 hodin

Zaregistrujte se zde

„V této krizi vidíme dramatický nárůst provozu zpravodajských webů a digitálního předplatného,“ řekl nedávno Head of Editorial Development společnosti Dagens Nyheter, švédského hlavního vydavatele zpravodajských deníků, Martin Jönsson. Jönsson podrobně popíše, jak toho DN dosáhl, zejména s přibližně 90% podílem novinářů, kteří pracují během krize COVID-19 v režimu home office. Také popíše, jak DN myšlenkově přistupoval ke strategii digitálního předplatného „trochu neortodoxním“ způsobem ve srovnání s ostatními.

 

European Digital Media Awards: Members’ Choice Award

Středa, 15. dubna 2020 od 22:30 hodin

Zaregistrujte se zde

WAN-IFRA poskytne příležitost stát se porotcem jedné kategorie soutěže European Digital Media Awards. Vybráno bylo „žhavé“ téma: kategorie Nejlepší placená obsahová strategie, v jejímž rámci vznikla cenu členů. Tři finalisté této kategorie dostanou příležitost dynamicky prezentovat své projekty členům WAN-IFRA a publiku (10 minutová prezentace + 5 minut pro otázky a odpovědi).

 

Místní transformace s deníkem The Post & Courier

Středa 22. dubna 2020 do 15:00 hodin

Zaregistrujte se zde

Mitch Pugh přiblíží příběh digitální transformace deníku The Post & Courier z Charlestonu v Jižní Karolíně a jak tento proces podporoval program Table Stakes. Pugh byl jedním z 10 redaktorů, kteří se zúčastnili projektu Subscriptions Lab v rámci Google News Initiative, který byl nedávno po 10 měsících dokončen. Mitch Pugh byl jmenován Local Media Association digitálním inovátorem roku za svůj hlavní přínos při generování významného růstu digitálního předplatného své společnosti, která se stala oborovým lídrem v tomto odvětví.

 

Předcházející webinář na téma jak zajišťují společnosti zpravodajských médií nepřetržitou produkci tisku během pandemie koronaviru.

 

COVID 19: Singapore Press Holding a New York Times diskutují o tom, jak lépe organizovat tiskovou výrobu 

Lim Swee Yeow – Senior Vice President, Head of Production Division, Singapore Press Holdings

Todd Socia – Senir Vice President, Print Products and Services, New York Times

Záznam webináře je k dispozici zde

Přepis webináře je zde

 

Zdroj: zpráva WAN-IFRA