Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP představil svou novou značku

15. 11. 2019

FIPP představil svou novou značku

FIPP - Connecting Global Media na kongresu v Las Vegas vyhlásil novou identitu své značky.

"Naše stará značka sloužila FIPP dobře, protože přinášela uznání a růst pro naší organizaci po celém světě po mnoho let. FIPP se však rychle mění, aby odrážel potřeby dynamicky se měnícího odvětví. Naše vizuální identita to musí odrážet,“ vysvětlil James Hewes, generální ředitel FIPP.

Nový tagline „Connecting Global Media“ je součástí širší inovace vizuální identity napříč platformami a představuje nové logo, nové písmo a jasnou, dramatickou grafiku a vizuální prvky.

Prostřednictvím členů ve více než 60 zemích spojuje FIPP majitele médií, národní vydavatelské asociace a odvětvové dodavatele po celém světě. FIPP usiluje o posílení právního postavení osob podílejících se na tvorbě, publikování a sdílení kvalitního obsahu. Mezi členy patří některé z nejznámějších a nejznámějších mediálních společností na světě, jako je Condé Nast, Hearst, Meredith Corporation, Associated Media Publishing, BBC Worldwide, Burda Media, National Geographic, Editorial Televisa, The Economist, Forbes Media, The India Today Group, Dow Jones, Axel Springer, Nikkei Publishing a další.

Nové logo FIPP je vytvořeno na základě základní koncepce naší značky: spojování lidí. Nové logo obsahuje spojovací linky, které spojují body na mřížce tak, aby vytvořily písmeno „F“ z názvu FIPP.

Logo je založeno na teplé červené barvě se zářivými doplňujícími barvami značky v tmavě purpurové, tyrkysové a zářivě žluté, které vyjadřují jasnou a pozitivní energii. Typ písma je Campton, vybraný pro svůj zaoblený tvar.

„Naše nové logo, založené na ideji vytváření sítí a konektivity, spolu s naším novým heslem „Connecting Global Media“ jasně komunikuje hlavní poslání FIPP. Podporovat globální média, abychom mohla vytvářet lepší business. Ať už si vyměňujeme  znalosti, pomáháme našim členům objevovat vzrušující nové technologie nebo se setkávat s novými obchodními partnery, to je to hlavní, co děláme, “řekl Hewes.

Nová sada log zdůrazňuje značku a její čtyři hlavní iniciativy, které zahrnují FIPP World Media Congress, FIPP Rising Star Awards, FIPP Insight Awards a FIPP Insider. Každá ze čtyř iniciativ má individuální logo a barvu ze sekundární, doplňkové barevné palety.

Tým FIPP tento týden představil novou značku na Světovém kongresu časopiseckých médií FIPP v Planet Hollywood Resort and Casino v nevadském Las Vegas.

Zdroj: zpráva FIPP