Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Digital Media Europe 2020

12. 11. 2019

Digital Media Europe 2020

V roce 2020 pořádá Světová asociace novin a vydavatelů zpravodajství WAN-IFRA další ročník regionální konference Digital Media Europe ve Vídni. Akce proběhne ve spolupráci s rakouskou asociací vydavatelů VÖZ.

Termín konání: 31. 3. až 1. 4. 2020.

Program akce se bude skládat ze dvou paralelních konferencí – dvoudenní Subscription Marketing a jednodenní Premium Advertising. Účastníci přitom zaplatí jen jeden vstupní poplatek.

Klíčová témata konference Subscription Marketing

Vyladění cesty ke čtenáři

Účastníci se seznámí s nejnovější studií, která hloubkově zkoumá rozhodování na pozadí poskytování placeného obsahu z hlediska technologií a dat..

Hodnota a nabídka

Co poskytovat předplatitelům v rámci balíčku? Co má být v newsletteru zasílaném v pondělí ráno? Vyzkoušeli předplatitelé zvukové funkce nebo se zúčastnili akcí?

Produkt UX ve skutečném světě

Produktový management je nyní zavedenou disciplínou na webu i v mobilu. Jaké zkušenosti můžeme získat z jiných odvětví, než je vydavatelství?

Summit o místním digitálním předplatném

Výzvy specifické pro místní vydavatele. Projekt vychází z akce, která byla zahájena v roce 2018, a z jedinečného programu WAN-IFRA Table Stakes Europe. Jak ocenit místní předplatné? Potřebují čtenáři samostatné předplatné pro celostátní a místní obsah? Jak segmentovat místní publikum a budovat loajalitu?

 

Klíčová témata konference Premium Advertising

Další generace reklamních aliancí

Restart nativní reklamy

Nejlepší partnerství jsou win-win - zejména pokud rozpočet na publikování značkového obsahu umožňuje vydavatelům pokrýt témata, která jsou obvykle mimo možnosti redakce. Budou představeny některé inovativní projekty z Evropy a USA.


Další informace o konferenci jsou postupně publikovány na webové stránce akce, kde je také možno se přihlásit k účasti. 

Účastnický poplatek pro členy Unie vydavatelů činí 1 190 euro bez DPH.

Zdroj: zpráva WAN-IFRA