Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Berlínské vydavatelské dny se blíží

27. 8. 2019

Berlínské vydavatelské dny se blíží

Ve dnech 7. a 10. října 2019 proběhnou v Berlíně Berlínské vydavatelské dny, jejích hlavní součástí jsou veletrhy DCXexpo a IFRAexpo pořádané ve dnech 8. a 9. října Světovou asociací vydavatelů novin a zpravodajství WAN-IFRA.

V současné době zbývá již jen šest týdnů, než se uskuteční 49. setkání globální vydavatelské komunity, kterými jsou uvedené veletrhy. Je čas naplánovat si návštěvu a koordinovat tam své schůzky.

Součástí doprovodného programu je vystoupení více než 50 vydavatelských odborníků z různých částí světa. Úplný seznam řečníků a kompletní program vystoupení jsou nyní k dispozici na webové stránce akce. Webová stránka zároveň umožňuje pomocí filtrů třídit a přidávat jednotlivé prezentace do svého kalendáře a zároveň vytvářet svůj osobní program návštěvy všech probíhajících akcí.

Více než 50 mediálních odborníků představí a diskutuje o aktuálních vydavatelských tématech v obou dnech veletrhu - bez dalších nákladů pro účastníky DCX Expo.

Pro zájemce o účast vydala WAN-IFRA brožuru IFRA/DCX Expo Journal, kde jsou uvedeny všechny potřebné informace. Zájemci se také mohou přihlásit k odběru zpravodaje seznamujícího s novinkami v přípravě akcí.

Významnou částí Berlínských vydavatelských dnů jsou samozřejmě také veletrhy, kde budou své služby a řešení nabízet nejpřednější dodavatelé služeb pro vydavatele z celého světa, kteří představí řadu letošních novinek. S vystavovateli je možno se seznámit prostřednictvím videoprezentací.

Veletrhům a seminářům budou předcházet akce zaměřené na kvalitu tiskové výroby, jako konference World Printers Forum a udělení cen excelence výrobní kvality nejlepším novinám světa. Po skončení veletrhu se naopak uskuteční 10. 10. 2019 studijní cesta Editorial Berlin Publishing Tour, která účastníky seznámí s inovacemi v oblasti publikování digitálního obsahu v rámci berlínských vydavatelství a zároveň s novinkami zaměřenými na podporu této činnosti vyvíjenými k kreativním prostředí berlínských start-upů.

Kompletní účastnický poplatek zajišťující vstup na všechny akce činí 499 Euro.

Zdroj: vlastní zpráva