Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Kongres FIPP rozšiřuje možnosti networkingu díky nové platformě pro organizaci schůzek

1. 8. 2019

Kongres FIPP rozšiřuje možnosti networkingu díky nové platformě pro organizaci schůzek

Účastníci letošního Světového kongresu časopiseckých médií FIPP budou moci využít rozšířených možností networkingu pomocí specializované platformy poskytované firmou Deal Room Events.

Webová platforma zahrnuje kompletní vyhledávací zařízení, které umožňuje přihlášeným uživatelům vyhledávat, třídit a kontaktovat se s ostatními účastníky. Jakmile je kontakt potvrzen, mohou obě strany komunikovat e-mailem nebo živým chatem a mohou si pomocí platformy vyžádat, plánovat a rezervovat individuální schůzky probíhající ve vyhrazené networkingové místnosti umístěné ve FIPP Stripu.

Poprvně byla tato platforma použita během Digital Inovators Summitu FIPP, který se konal v Berlíně v březnu 2019. Platforma Deal Room dosáhla vysoké míry využití při přibližně 150 rezervovaných schůzkách a při realizaci více než 600 kontaktů.

Prezident a generální ředitel FIPP, James Hewes, řekl: „Najít jeden kontakt, který může změnit vaše mediální podnikání, může být obtížné. Posláním FIPP - a posláním Světového časopiseckého kongresu FIPP - je umožnit našim členům budovat vedoucí mezinárodní podniky na trhu. Jsme přesvědčeni, že poskytnutí platformy Deal Room ještě více pomůže účastníkům kongresu oslovit ty správné lidi. “

Účastníci mohou získat další informace o síťové službě Deal Room po registraci na kongres. Platforma bude spuštěna v září.

Zdroj: zpráva FIPP