Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Světový kongres časopiseckých médií se uskuteční v listopadu 2019

7. 8. 2019

Světový kongres časopiseckých médií se uskuteční v listopadu 2019

Ve dnech 12. až 14. listopadu 2019 proběhne v Las Vegas Světový kongres časopiseckých médií FIPP 2019. Kongres se koná jednou za dva roky a je největším světovým setkáním vydavatelů časopisů, časopiseckých manažerů a dodavatelů řešení a služeb v mediálním odvětví.

Kongres FIPP je příležitostí k propojení s globálními partnery, získání znalostí potřebných v dnešním globálním mediálním průmyslu a posílení vlastního vydavatelského podnikání v budoucnosti. Účastníci se seznámí s nejnovějšími trendy a případovými studiemi úspěšných řešení realizovaných v různých místech světa. Kongresu se účastní zpravidla asi 800 předních osobností časopiseckého odvětví.

Program kongresu je v letošním roce širší a komplexnější, než kdykoliv v minulosti a zahrne řadu tematických akcí. Kongres bude sestávat z:

Media Industry Insight: 60+ přednášek a seminářů, na kterých vystoupí 100+ vedoucích představitelů mediálního průmyslu, kteří budou sdílet výsledky výzkumů, své poznatky, zkušenosti a osvědčené postupy. Druhý den kongresu proběhnou přednášky a semináře ve třech různých tematických sekcích.

Summity CTO a HR: půldenní workshopy typu peer-to-peer s důkladnými, na míru připravenými tématy z oblasti špičkové technologie a personalistiky.

Networking: Formální recepce a neformální setkání umožní účastníkům se setkávat se svými globálními kolegy z více než 30 zemí.

Dodavatelské prezentace: Seznámení s inovativními dodavateli služeb a možnost využití jejich exkluzivních kongresových nabídek a slev.

Inkubátor FIPP: Seznámení s pečlivě provedeným výběrem začínajících podnikatelských subjektů, kteří hledají investice a podporu

1: 1 setkání: Prostřednictvím strukturované konferenční platformy pro rezervaci schůzek lze splnit každý požadavek na uspořádání schůzek s dalšími účastníky kongresu

Ocenění: V rámci kongresu budou představeny nejžhavější nové talenty v oboru a oceněny nejlepší výzkumy v soutěžích FIPP Rising Star a Insight Awards. Vyhlášení se uskuteční na kongresové recepci v centru Las Vegas Strip.

Podrobný časový program kongresu je k dispozici zde.

Účastnický poplatek pro členy Unie vydavatelů představuje 2 265 dolarů.

Webová stránka kongresu: https://www.fippcongress.com

Zdroj: vlastní zpráva