Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Noví členové představenstva FIPP

9. 4. 2019

Noví členové představenstva FIPP

Představenstvo Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP na svém zasedání 27. 3. 2019 v Berlíně přijalo čtyři své nové členy.

Novými členy se stali:

Helen O´Donnell, ředitelka pro rozvoj, Talent Works, BBC Studios Distribution, Velká Británie

Jonathan Wright, globální výkonný ředitel, Dow Jones, Hong Kong, Čína

Nikolay Malyarov, ředitel obsahu a hlavní jednatel, PressReader, Kanada

Nicola Murphy, zakladatelka a generální ředitelka, The River Group, Velká Británie

Členové představenstva FIPP jsou voleni členy FIPP, aby zastupovali své členské společnosti při formování politiky a v rámci struktury řízení FIPP. Představenstvo je v současné době tvořeno 38 zástupci společností z 20 zemí. V jeho čele stojí předseda FIPP Ralph Büchi, provozní ředitel Ringier Group a generální ředitel Ringier Axel Springer Švýcarsko. Pokladníkem je Erwin Fidelis Reisch, prezident a generální ředitel společnosti Alfons W. Gentner Verlag v Německu.

FIPP sdružuje více než 500 členských společností, z toho 30 národních asociací, více než 350 vlastníků médií a více než 80 poskytovatelů služeb pro časopisecké odvětví a další přidružené organizace ve více než 60 zemích. Členové využívají FIPP k vyhledávání nových obchodních partnerů a shromažďování informací o vývoji na trzích. FIPP reprezentuje více než 5000 titulů, mezi něž patří téměř všechny přední světové časopisové značky.

Profesní životopisy nových členů představenstva FIPP jsou publikovány na webové stránce FIPP.

zdroj: www.fipp.com