Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP London 2018

25. 10. 2018

FIPP London 2018

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP pořádá 12. prosince 2018 v Londýně půldenní mezinárodní setkání pro vydavatele časopisů, které zahrne tří různé tématické akce.

Akce začíná ve 14.00 hodin vystoupením prezidenta a CEO FIPP Jamese Hewese na téma Mediální trendy ve světě. Od 14.45 do 17.00 hodin vystoupí několik přednášejících na témata týkající se různých aspektů vydávání časopisů a výzkumu časopiseckého trhu v rámci programu semináře FIPP Insider. Poté následuje slavnostní večer, v jehož rámci budou předány ceny mezinárodní soutěže FIPP Insight Awards 2018 pro nejlepší výzkumy zaměřené na podporu časopiseckého trhu. N8sledovat bude předání cen mladým inovátorům časopiseckého trhu do 35 let FIPP Rising Stars Awards 2018.

FIPP Insider je nový formát mezinárodního semináře, jehož realizace byla zahájena v letošním roce. Slouží výměně zkušeností a informací mezi odborníky s mezinárodními vydavtelskýcmi zkušenosti a lokální vydavatelskou komunitou. V nejbližší době se FIPP Inssider uskuteční 7. 11. 2018 v Amsterdamu a 8. 11. 2018 v Paříži.

Akce proběhne v prostorách vydavatelství Immediate Media. Zájemci se mohou zúčastnit jak celého programu, tak pouze semináře FIPP Insider či jen vyhlášení výsledků soutěží a předávání cen.

Účast na všech uvedených akcích je bezplatná, ale z kapacitních důvodů je třeba, aby se potenciální účastníci předběžně registrovali.

Informace o akci, praktické rady a registrační formulář jsou k dispozici na webové stránce akce.

Zdroj: zpráva FIPP