Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Týden velkých dat a umělé inteligence v Londýně

8. 10. 2018

Týden velkých dat a umělé inteligence v Londýně

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP pořádá ve spolupráci s World Newsmedia Network (WMNM) 8. londýnský den o datech a umělé inteligenci, který začne 30. října 2018 a vyvrcholí ve dnech 1. a 2. listopadu 2018 konferencí s názvem Data & AI for Media.

Program konference bude zaměřen na to, jak nejlépe využít data a umělou inteligenci k rozšíření počtu čtenářů či reklamních příjmů a příjmů z prodeje obsahu. Na konferenci vystoupí se svými příspěvky o případových studií úspěšných projektů zástupci BBC, Daily Mail, Mittmedia, Staria Media, CNN, Finacial Times, Schibsted, NZZ, Oxforské univerzity, Microsoftu, United Robot.

Ve dnech 30. a 31. října se uskuteční studijní cesta, jejíž účastníci navštíví mediální společnosti BBC, The Economist, The Guardian a další.

Bližší informace o akci, jako je program nebo přehled řečníků, jsou k dispozici na webové stránce https://london.bigdatamedia.org/. Na této stránce je také možno se přihlásit.

Účastnický poplatek činí 1445 euro pro konferenci a 2 710 euro pro studijní cestu. Členové FIPP mají národ na 20 % slevu z této částky při zadání kódu BIGDATALONDON20.

zdroj: zpráva FIPP