Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Německá asociace odborných časopisů zve vydavatele na svůj kongres

26. 4. 2018

Německá asociace odborných časopisů zve vydavatele na svůj kongres

Německá asociace vydavatelů odborných časopisů Deutsche Fachpresse pořádá ve dnech 16. a 17. května 2018 v Berlíně konferenci German Business Media Conference zaměřenou na novinky v oblasti provozování odborných, profesních či B2B médií.

Kongres je networkingová událost pro německých B2B mediální průmysl. Organizátoři ale také kladou důraz na budování mezinárodních vztahů v rámci odvětví, a proto letos poprvé otevřeli kongres pro mezinárodní hosty. Druhý den programu se uskuteční v angličtině a ostatní části programu budou simultánně tlumočeny do angličtiny. Cílem tohoto záměru je spojit mediální profesionály B2B sektoru z celého světa, aby si vyměňovali nápady, vzájemně se učili a posilovali své odvětví.

Na kongresu vystoupí řečníci nejen z Německa, ale také z řady dalších zemí. Očekává se účast asi 600 představitelů B2B médií.

Pořadatelé nabízejí členům Unie vydavatelů účast za zvýhodněnou cenu 990 euro (normální poplatek 1 400 euro). Cena zahrnuje účast na programu obou jednacích dnů a na slavnostním večeru B2B Media Night a vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší německé odborné médium.

Podrobnosti o programu jsou k dispozici na webové stránce konference. Na této stránce je také možno se přihlásit k účasti.

zdroj: zpráva Deutsche Fachpresse