Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Zvýhodněný účastnický poplatek na Světový kongres zpravodajských médií 2018

8. 3. 2018

Zvýhodněný účastnický poplatek na Světový kongres zpravodajských médií 2018

Součástí programu Světového kongresu zpravodajských médií a Světového fora šéfredaktorů, které proběhnou ve dnech 6. a ž 8. června 2018 v portugalském Estorilu, je programový blok Women in News Summit.

Pořadatel konference Světová asociace vydavatelů novin a zpravodajství WAN-IFRA u příležitosti včerejšího Mezinárodního dne žen vyhlásila akci, jejímž cílem je zvýšit účast žen na této akci, a proto nabízí pro účastnice zvýhodněné podmínky. Ve zprávě WAN-IFRA se k tomu uvádí:

                  

V uplynulém roce se toho tolik změnil v postavení žen, že nikdy nebyl vhodnější čas mluvit o potřebě přetvořit vedení médií zevnitř.

Buďte součástí diskuse. Připojte se k největším mediálním lídrům v Portugalsku ve dnech 6. - 8. června 2018 na Světovém kongresu zpravodajských médií, který zahrnuje také summit Ženy ve zpravodajství.

Při příležitosti Mezinárodního dne žen nabízí WAN-IFRA na omezenou dobu slevu. Zaregistrujte se online do 12. března 2018 a můžete přivést svou (své) kolegyni(ě) jako hosta(y). Jediným kritériem je, že jeden z registrovaných musí být žena pracující ve zpravodajství. Při přihlašování se použije propagační kód: womensday

Genderová tématika bude mít výrazný podíl v jednáních. Účast žen na summitu nabízí výjimečnou příležitost se hluboce ponořit do tématiky pohlaví a hnutí #metoo.

Členové: 1.190 € + DPH

Nečlenové: 1.890 € + DPH

Zdroj: informace WAN-IFRA