Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP a UPM vyhlásily vítěze soutěže Rising Star 2017

11. 10. 2017

FIPP a UPM vyhlásily vítěze soutěže Rising Star 2017

Porotci označili tento za nejvíce konkurenční rok od založení ceny FIPP Rising Star Awards v roce 2015. Dnes byli vyhlášeni na Světovém kongresu FIPP v Londýně vítězové. Navíc, poprvé v roce 2017 byly oceněny tři společnosti za vysoký standard jejich přihlášek.

Výherci FIPP a UPM Stars Rising Stars 2017 jsou:

Ellie-Rose Burmanová, vedoucí oddělení prodeje, The River Group

Joanna Abeyie, MD, Hyden Talent

Laura Roweová, redaktorka, Olive, Immediate Media

Yanna Wilson-Fischerová, ředitelka The Economist

S jejich životopisy se můžete seznámit zde. http://www.fipp.com/award/fipps-rising-stars-in-media-2017

Kromě čtyř celkových vítězů Rising Stars rozhodovali soudci udělit ocenění Bloomberg Media, Immediate Media Co a The River Group za celkový vysoký standard jejich přihlášek.

Při představení cen, James Hewes, prezident a generální ředitel FIPP, uvedl: "Rok 2017 byl nepochybně nejvíce konkurenčním rokem v historii FIPP Rising Star Awards. Rozhodčí byli ohromeni neuvěřitelně vysokou úrovní přihlášek a při výběru čtyř vítězů byla vedena spousta energických debat. Letošní FIPP Rising Stars představují smetanu mladých talentů v našem oboru a plně si zaslouží tento úspěch jako letošní vítězové.

"Poprvé v letošním roce jsme se také rozhodli udělit tři firemní ceny, abychom uznali trvale vysokou kvalitu podkladů z těchto organizací. Blahopřejeme společnosti Bloomberg, Immediate Media a River Group za jejich prokazatelný příspěvek při podpoře a rozvíjení nových talentů. "

Se vstupy od Argentiny po Českou republiku a Velkou Británii, od Ruska po Singapur, Hongkong, Čínu a USA přihlášky podané v roce 2017 vtvořily extrémně konkurenční pole. Porotci pochválili a poděkovali všem, kteří se přihlásili, a vyjádřili optimismus pro naše odvětví založené na talentu.

Porotu v roce 2017 tvořili:

Yolanda Ausín, generální ředitelka Asociación de Revistas de Información (ARI), Španělsko

Ruud van den Berg, SVP Magazines, UPM Paper, Německo

Ralph Büchi, výkonný ředitel společnosti Ringier Group a generální ředitel společnosti Ringier Axel Springer ve Švýcarsku

James Hewes, generální ředitel a prezident FIPP

Chris Llewellyn, bývalý generální ředitel a prezident FIPP

Barry McIlheney, generální ředitel a předseda PPA ve Velké Británii

zdroj: www.fipp.com