Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | V Londýně začal 41. světový kongres časopisů FIPP

10. 10. 2017

V Londýně začal 41. světový kongres časopisů FIPP

Dne 10. října 2017 začal oficiální program 41. světového časopiseckého kongresu, který pořádá Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP.

Pro vydavatele, kteří se kongresu nemohou zúčastnit FIPP poskytl několik možností, jak se prakticky v reálním čase do programu kongresu zapojit a stát se svědkem nejdůležitějších vystoupení a událostí.

Sledovat kongres je možné především prostřednictvím sociálních sití Twitter, FacebookLinkedIn a Instagram. Hashtag kongresu je #FIPPCongress.

Dále jsou k dispozici zprávy o vystoupeních hlavních řečníků na webové stránce www.fipp.com. Všechna vystoupení budou navíc shrnuta ve speciálním vydání newsletteru FIPP World po skončení programu 1. dne i 2. dne.

S krátkým časovým odstupem budou všem odběratelům zpravodaje FIPP World poskytnuty další materiály (fotografie, videa a prezentace řečníků, pokud tito dali souhlas se zveřejněním).

Pořadatelé kongresu také upozorňují všechny zájemce, že do 13. 10. 2017 je možné se přihlásit na konferenci Digital Innovators Summit, která proběhne ve dnech 18. a ž 20. března 2018 v Berlíně za zvýhodněnou cenu se slevou 800 euro.

Zájemci o zpravodaj FIPP World se mohou k jeho zasílání přihlásit zde