Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Dopis nového prezidenta a CEO FIPP vydavatelům

1. 9. 2017

Dopis nového prezidenta a CEO FIPP vydavatelům

Dnešek se vyznačuje tím, že je to můj první den ve funkci CEO. Na úvod posílám své poděkování všem z vás, s nimiž jsem byl v kontaktu před svým nástupem. Jsem vzrušen stejně jako vy z příležitosti posunout tuto velkou organizaci na další stupeň jejího vývoje. Obdržel jsem množství skvělých nových nápadů, jak to udělat.

Není pro mě lepší čas než nyní, že jsem se stal součástí organizace, jako je FIPP. Mediální odvětví je jedním z nejvíce vzrušujících míst na světě, kde je možno pracovat a nové příležitosti vyrůstající ze změn, kterými naše odvětví prochází, rovněž budí nadšení. V nadcházejících měsících můžete očekávat, že uvidíte stejnou změnu ve FIPP, protože přizpůsobíme výsledky činnosti naší organizace, služby a komunikaci tak, abychom vyhověli rychle se měnícím potřebám členů.

 

Vyměňujte si se mnou své myšlenky

Rád bych znovu zdůraznil, co jsem řekl v interview, které jsem poskytl médiu FIPP World krátce před tím, než jsem do FIPP vstoupil. Chci začít tím, že se s vámi, členy, seznámím. Chci od vás všech slyšet o hrozbách, kterým čelíte ve svém podnikání, abych to mohl využít pro zkvalitnění služeb, které vám poskytujeme.

Klíčovou otázkou je pro mě porozumět třem klíčovým výzvám, kterým bude vaše podnikání čelit v nadcházejících 24 měsících.

Na konci této zprávy najdete moje kontaktní údaje, a ať je vaše pozice nebo podnikání jakékoliv, rád si vyslechnu vaše odpovědi. Slibují, že vaše odpověď zůstane anonymní.

V interview jsem vyjádřil svůj pohled na to, co považuji za tyto tři hrozby, kterým říkám „tři P“. První z nich jsou lidé (people). Zde musíme provádět nepřetržitý trénink a rozvoj. Potom je to síla takzvaných FAGA platforem - Facebook, Amazon, Google a Apple. Nikdy dříve nebyl přístup tak koncentrován na tak málo hráčů. A nakonec jsou to priority, kde musí mediální podnikání učinit správné volby o tom, kde utratit investiční hodnoty v rámci rozšiřujícího se spektra voleb. Od FIPP můžete očekávat v nadcházejících měsících víc ke každému z těchto témat a můžete se seznámit s celým mým interview zde.

 

Setkáme se na kongresu

Tato témata jsou součástí otázek, které budou diskutovány na nadcházejícícm kongresu FIPP, který se uskuteční v Londýně 9. až 11. října 2017. Kongres se koná jen jednou za dva roky, proto se nezapomeňte přihlásit. Pokud se přihlásíte na základě tohoto newsletteru, můžete uvést přřihlašovací kod FIPPWORLD a získáte 10 % slevu z normální ceny. Bude dobře, když se tam sejdeme.

Na závěr bych chtěl poděkovat vám všem za nepřetržité členství ve FIPP. Těším se, že vás každého jednotlivě potkám a uslyším vaše myšlenky o budoucnosti našeho odvětví.

 

James Hewes

+44 (0)7921 648 138

james@fipp.com

Twitter: @fippceo