Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Reklamní trendy na veletrhu DCX 2017

10. 8. 2017

Reklamní trendy na veletrhu DCX 2017

Na vydavatelském veletrhu WAN-IFRA expo konaném ve dnech 10. a ž 12. října v Berlíně se v rámci doprovodného programu bude jednat také o novinové inzerci počínaje chytrými investicemi až po kontinuální trénink.

V pavilonu digitální reklamy na WAN-IFRA DCX Digital Content Expo 10. a ž 12. října 2017 budou vystavovatelé prezentovat nejnovější trendy a řešení pro široké spektrum reklamních nabídek. Paralelní konferenční program nabízí dodatečný vhled spojení s prezentacemi odborníků, případovými studiemi a vítězi World Digital Media Awards.

Reklama zůstává základním komponentem příjmů provozovatelů online zpravodajství. Prostřednictvím návštěvy pavilonu digitální reklamy stejně jako celého programu DCX získají mediální manažeři příležitost porozumět novým trendům a najít nová řešení. Celá show v Berlíně od 10. do 12. října 2017 bude spojena s balíkem nápadů a vhledů technologických partnerů a reklamních expertů.

Značkový obsah, kontextuální reklama, affiliate marketing, streamové video, to je jen několik posledních trendů v digitální reklamě. DCX a jmenovitě pavilon digitální reklamy jsou zaměřeny na všechny vydavatele, kteří chtějí zvýšit reklamní příjmy a udržet krok s kontinuálně se měnící technickou krajinou.

Zpravodajské produkty v radaru

Trh se mění rychle. Vydavatelé se proto potřebují seznamovat s novými příležitostmi cílení, které se objevují na trhu, jako je například časové a místní cílení. Nové trendy v personalizaci umožňují posílit inzerci o osobní video zprávy nebo fotogalerie. Přicházející technologie jako rozšířená realita se rychle rozvíjí a poskytují výjimečnou digitální dimenzi classified nebo plošné inzerci v tisku.

Ale technologie nemá význam bez správné infrastruktury a činnosti. Správní technologičtí partneři mohou pomoci s CMS a technologií pro reklamní servery. Odborníci z Adsdaq, AdSpirit, Evover Services, HUP AG, ProcSet Media Solutions, Proxistore a Sapho oznámili, že představí jejich nejnovější reklamní systémy a reklamní služby na veletrhu. Vystavovatelé CMS nabízí větší integraci reklamy než dosud. A mnoho dalších vystavovatelů je zaměřených na podporu reklamní výroby, prodej a publikování inzerce.

Témata konference: prodej reklamy a podnikání

Vydavatelští reklamní manažeři se mohou více poučit prostřednictvím účasti na paralelních konferencích probíhajících s Expem. Například diskuse týkající se automatizace reklamní produkce, lepšího obchodování a širokého procesu zlepšení a v neposlední řadě výběru a tréninku prodejního týmu.

Spojení digitálního a tiskového prodeje zůstává velkou výzvou pro všechny tradiční vydavatele. „Pokud dokážete principy balíčku digitálních produktů snadněji vysvětlit inzerentům a prodejcům, a pokud jim dáte více, můžete získat větší prodej tiskoví i digitální a tím vyšší podíl na trhu“, říká Mike Blinder, prezident a zakladatel floridské Blinder Group, který bude hovořit v Berlíně.

Ve svém vystoupení na konferenci Print World Blinder poskytne rady, jak mohou mediální manažeři úspěšně obsadit své prodejní týmy a jak mohou integrovat digitální prvky do svého stávajícího produktového portfolia. Vystoupení se uskuteční ve středu 11. října 2017 od 15.30 hodin v rámci panelu „New Print Business“ na konferenční scéně.

Oceněné případové studie

Jiné konferenční zasedání o „Nových pilířích příjmů“ představí tři případové studie ze Spojených států zaměřené na měnící se mix příjmů včetně výhod předplatitelských modelů, vylepšení programatické reklamy a evoluce v jednotkách nativní reklamy. Uskuteční se ve středu 11. října 2017 od 13.30 na konferenční scéně.

Sekce „Digital Success Stories“ představí tři profitující evropské digitální powerhousy jako modely nové role. Proběhne ve čtvrtek 12. října 2017 od 13.30 hod na konferenční scéně.

Další informaci o akci jsou dostupné na webové stránce http://www.ifra-expo.com/home.html

zdroj: zpráva WAN-IFRA