Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | CNC spouští inzertní novinku v on-line PR komunikaci!

31. 5. 2017

CNC spouští inzertní novinku v on-line PR komunikaci!

Ze statického PR článku umísťovaného na pevnou pozici v redakčním obsahu se díky systému Idvert stane dynamicky řízený obsah, umožňující zadavateli obměnu sdělení v závislosti na jeho účinnosti a potřebě. Atraktivitu sdělení posílí galerie fotografií i možnost vložení videa, díky této inovaci bude kvalita sdělení srovnatelná s obsahem, který jsme byli doposud zvyklí vídat pouze na sociálních sítích.

Neustále se snažíme přicházet s klientsky atraktivními novinkami. PR komunikace je vyhledávaný nástroj a my k němu nyní přistupujeme více dynamicky. Proto nabízíme zásadní inovaci a jsme přesvědčeni, že díky placené PR posílí svůj statut moderního a efektivního komunikačního nástroje,“ komentuje systém Idvert obchodní ředitel CNC David Šaroch.

On-line systém umožňující zadávání a správu kampaní byl vyvinut společností idvert.cz a kromě nového komunikačního nástroje se mediálnímu trhu představí i nový termín pro tento formát komunikace. „Rozhodli jsme se pro název idvertorial, který plně vystihuje formu i obsah tohoto typu sdělení v on-line prostředí, a navíc logicky navazuje na advertorial, běžně používaný termín pro placený redakční obsah,“ sdělil redakci Radek Pálka, Business development director společnosti idvert.cz.

Zdroj: TZ Czech News Center