Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Na trh přicházejí další dva křížovkářské magazíny z Bauer Media

6. 3. 2017

Na trh přicházejí další dva křížovkářské magazíny z Bauer Media

Po čtrnáctideníku Rytmus života Křížovky, jehož první číslo vyšlo 21.února, nově zbudovaná redakce křížovkářského portfolia pod vedením šéfredaktora Ondřeje Pfeffera připravila další dva měsíčníky.

Měsíčník pod hlavičkou Čas pro hvězdy uspokojí i náročné luštitele. Na 64 stranách přináší švédské, číselné i číselno-švédské křížovky okořeněné osmisměrkami i oblíbeným sudoku, to vše doplněné o tajemství českých i světových celebrit, o jejich úspěchy i trápení, začátky jejich kariéry i hořké a záhadné konce.
Chvilka v kuchyni Číselné křížovky vychází vstříc stále více se rozšiřujícímu okruhu příznivců číselných křížovek. „Nabízí nejen skvělé recepty od předkrmů po dezert“, říká Ondřej Pfeffer. „Navíc ke každému z chodů kompletního menu jako šlehačku na dortu přináší číselnou křížovku od našich nejlepších křížovkářů.“

Čas pro hvězdy Křížovky má vychází 2.3. o rozsahu 64 stran, prodejní cena je 18 Kč. Chvilka v kuchyni Číselné křížovky s rozsahem 48 stran vychází 3.3, prodávat se bude za 17 Kč. Tištěný náklad každého z nových titulů je 40 000 ks.

 

zdroj: Tisková zpráva Bauer Media