Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Mediální dům CZECH NEWS CENTER a. s. uvádí na trh nový titul - BLESK Bydlení!

18. 1. 2017

Mediální dům CZECH NEWS CENTER a. s. uvádí na trh nový titul - BLESK Bydlení!

Ve středu 18. ledna 2017 se na stáncích objeví nový časopis BLESK Bydlení. Do úspěšné rodiny časopisů s brandem Blesku, tedy k Blesku pro ženy, Blesku Zdraví, Blesku Hobby a Blesku Vaše recepty, přibývá další titul, tentokrát zaměřený na bydlení a design.

BLESK Bydlení se zaměřuje na stejnou cílovou skupinu jako ostatní bleskové časopisy, chce zaujmout muže i ženy, vycházet bude v měsíční periodicitě za cenu 25 Kč. 

Mottem BLESKU Bydlení je slogan „Doma je doma“, který vystihuje jeho cílení. Má být zpravodajem v trendech bydlení, inspirací pro zařizování interiérů, pomocníkem při stavbách i rekonstrukcích. Vše v souvislostech novinek vůbec, ale i v souvislostech typicky českého prostředí. Přinášet má rady i tipy pro vše, co nabízí trh i moderní přístup k bydlení, tedy k tomu nejvlastnějšímu, co dělá domov domovem, protože doma je doma. 

První vydání nabídne navíc pohled na to, jak bydlí Karla Mráčková, poradí, co kam uložit, když je doma málo místa, pomůže sladit barvy doplňků v kuchyni a ukáže, jak správně osvětlit byt. 

Šéfredaktorka BLESKU Bydlení Radka Holubcová k tomu dodává: „Věřím, že takto zaměřený časopis je přesně to, čím můžeme čtenáře - ženy i muže v současné době oslovit, neb svoje doma miluje a chce milovat každý."

 

Zdroj: Tisková zpráva CNC