Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Časopis BETYNKA v novém!

29. 12. 2016

Časopis BETYNKA v novém!

Ve čtvrtek 29. prosince, se představí oblíbený časopis Betynka mediálního domu CN Invest a.s. v nové podobě a za nižší cenu 19,90,-.

Časopis Betynka je dlouholetou oporou nastávajících i současných maminek, a proto jsme se jej nyní rozhodli maminkám přiblížit ještě více. Nejen cenou, která nově činí 19,90,-, ale především obsahem. Ten tvoříme v úzké spolupráci se čtenářkami, což je patrné hned na titulní straně – na té se od prvního lednového vydání roku 2017 mají šanci objevit děti našich čtenářek. Oblíbené rubriky jsme doplnili a graficky zpřehlednili – čtenářky tak vedle rad kvalifikovaných odborníků najdou i praktické zkušenosti ostatních maminek – většinu témat, která se v Betynce objeví, tvoříme v interakci s nimi.

Všechny změny časopisu Betynka souhrnně komentuje šéfredaktorka Alice Rossi: „V čem je Betynka nová? Je hravější, přehlednější a živější. Plná názorů odborníků i skutečných maminek a jejich zkušeností. Nechybí samozřejmě ani příběhy a rady od slavných maminek i tatínků. Snažili jsme se přizpůsobit potřebám současných maminek a témata, o kterých píšeme, vybíráme společně s nimi. A nesmím zapomenout ani na novou cenu: 19.90,-,což je za stostránkový časopis nabitý informacemi, které zajímají každou mámu (ať už nastávající nebo současnou), opravdu supercena! A to nejlepší na závěr, na titulní straně časopisu se budou vždy objevovat děti našich čtenářek!“

 

Zdroj: Tisková zpráva CN Invest