Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | IFRA World Publishing Expo/ DCX Expo 2017 má nový termín

12. 12. 2016

IFRA World Publishing Expo/ DCX Expo 2017 má nový termín

Přední profesionálové, včetně KBA, Ferag, ABB a Alfa Media se vrací zpět. Abychom vás ušetřili víkendového cestování, přesunuli jsme termín o jeden den. Veletrh se tedy bude nově konat od úterka 10. října 2017 do čtvrtka 12. října 2017 na berlínských trzích. To návštěvníkům umožní si vychutnat ničím nerušený víkend.

První indikátory tohoto 47. ročníku, kde dochází k setkání celosvětového vydavatelského průmyslu, se zdají být velmi pozitivní. Již nyní, 10 měsíců před konáním akce se můžeme pochlubit přislíbenou účastí renomovaných vystavovatelů. Projektová manažerka akce Alena Kluge říká: „Jsme na dobré cestě vydavatelům nabídnout skvělou platformu pro akce, školení a získávání kontaktů.“

Pro průmysl podle odvětví

WAN-IFRA společně s organizátory veletrhu projevili značné úsilí o modernizaci tohoto tradičního vydavatelského veletrhu. Dle slov Alexandera R. Petsche, CEO Publishing Exibition, absolvovali organizátoři s vystavovateli řadu seminářů a přicházejí se změnami, které mají smysl. Jejich vize pro úspěšné pokračování World Publishing Exhibition je „Předávejmě oheň místo uchovávání popela“.

Konference WAN-IFRA „Print World“ a „Digital Media World“ se budou i nadále věnovat klíčovým tématům tohoto oboru. Konference WAN-IFRA, která se na vysoce specializovaných prezentacích s menším počtem účastníků bude do hloubky věnovat konkrétním tématům, společně s prohlídkami, které umožní návštěvníkům se setkat s vystavovateli a podrobně si prostudovat dané téma. To má pro návštěvníky nespornou hodnotu. Vše bude doplněno o dvě nové obsahové stage, jednu IFRA a jednu DCX, které poskytnou platformu pro prakticky orientované prezentace.

Zdroj: TZ WAN-IFRA