Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Do mediálního domu Economia přichází osa Dotyku

8. 12. 2016

Do mediálního domu Economia přichází osa Dotyku

Významné osobnosti, které tvořily osu úspěšného digitálního týdeníku Dotyk, přicházejí do mediálního domu Economia. Táňa Králová, Naďa Kubalíková, Jan Štětka i Jirka Pšenička posílí Feature team, ve kterém v newsroomu Economia vznikají klíčové materiály pro Hospodářské noviny i týdeník Ekonom.

„Nejen proto, že je všechny osobně dlouhá léta znám a sleduji jejich profesní dráhu, jsem přesvědčen, že budou významnými posilami v našem úsilí o tvorbu co nejkvalitnější žurnalistiky. Jsem nadšený, že doplní náš newsroom, protože jsem si jist, že jejich příchod ocení i naši čtenáři,“ uvedl ředitel redakcí a člen představenstva Economia Vladimír Piskáček.

Táňa Králová je specialistkou na daňové otázky a problematiku evropských dotací. Honza Štětka přichází v roli velmi zkušeného reportéra i analytika specializujícího se na politické dění. Jeho přínos nejen v předvolebním období bude významný. Jirka Pšenička je velmi zkušený investigativní novinář s unikátním pohledem na společnost a se schopností upozorňovat na důležité dění. Naďa Kubalíková působila jako hlavní editorka jak v týdeníku Euro, tak Ekonom a poslední roky v Dotyku. Do newsroomu přichází editovat Panoramy, tedy důležité publicistické materiály, na kterých Hospodářské noviny hodně staví a stavět budou.

 

zdroj: Tisková zpráva Economia