Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Akce FIPP v roce 2017

3. 11. 2016

Akce FIPP v roce 2017

Mezinárodní federace vydavatelů časopisů FIPP upozorňuje na odborná mezinárodní jednání, která jsou plánována na rok 2017. Jedná se o konference a také Světový kongres časopisů, který se koná jednou za dva roky.

První akcí, na kterou jsme již dříve upozorňovali, je již 10. ročník konference Digital Innovators Summit, která se uskuteční ve dnech 19. a ž 21. března 2017 v Berlíně. Jedná se o prestižní setkání představitelů časopiseckého průmyslu, na němž mají příležitost se seznámit s nejnovějšími trendy v oblasti publikování časopiseckého obsahu v digitálním prostředí. Na jednání představí případové studie nejen zástupci vydavatelů, ale také technologických společností, start upů a jiných inovátorských center. Webová stránka summitu je zde

Na program summitu naváží exkurze Digital Innovators Tour, které jsou zatím plánovány dvě, a to ve dnech 7. až 12. května 2017 do New Yorku a Washingtonu. Více informací je uvedeno zde.  Druhá tour je zatím připravována na druhou polovinu roku.

Nejvýznamnějším mezinárodním setkáním v roce 2017 bude 41. světový kongres FIPP, který proběhne ve dnech 9. a ž 11. října 2017 v Londýně. Předpokládá se účast více než 600 vedoucích vydavatelských pracovníků z celého světa. Registrace účastníků na kongres bude zahájena v nejbližších dnech. Spolu s tím bude spuštěn web kongresu.

Jak oznámil FIPP, neuskuteční se na únor plánovaná regionální iberoamerická časopisecká konference.

zdroj: zpráva FIPP