Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Kampaň titulů s redakčním obsahem v Německu. Motivy inzerátů pro odborné časopisy.

30. 8. 2016

Kampaň titulů s redakčním obsahem v Německu. Motivy inzerátů pro odborné časopisy.

Editorial Media se jmenuje oborová marketingová kampaň, kterou pořádá na podporu časopisů. Ve spolupráci s asociací odborných časopisů byly dokončeny dva motivy speciálně určené pro vydavatele odborných časopisů. Oba motivy inzerátů jsou nyní k dispozici a vydavatelé si je mohou stáhnout na webu www.vdz.de a bezplatně je šířit.

Klíčovým sdělením kampaně je: Redakční formáty vydavatelů ovládají prostředí s vysokou hodnotou v případě cílových skupin na všech kanálech. Při vhodné komunikaci vedou značky vydavatelů k významnému úspěchu reklamních kampaní. Inspirace značkami, zaujetí značkami, 360 stupňová komunikace vyznačuje moderní vydavatelské značky. Krátce řečeno: silné vydavatelské značky zajišťují silnou reklamní účinnost.

Kampaň Editorial Media ukazuje multimediální realitu časopiseckých značek jasně a aktuálně. Redakční prostředí pomáhá vysoké hodnotě časopisů v tištěné formě, na webu nebo v mobilních zařízeních spolu se správným vztahem k sociálním a funkčním médiím (vyhledávače), řekl mluvčí vydavatelů odborných časopisů Stefan Rühling z vydavatelství Vogel Business Media.

zdroj: www.vdz.de