Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Bauer Media rozšiřuje skupinu příběhových časopisů

17. 8. 2016

Bauer Media rozšiřuje skupinu příběhových časopisů

Nový titul nese název Příběhy plné života a je určen zralým ženám, které rády čtou o osudech druhých a zajímají je praktická servisní témata.

Magazín Příběhy plné života přináší svým čtenářkám optimizmus, energii a životní kuráž na základě skutečných příběhů a zkušeností. Vedle zajímavých lidských osudů a portrétů inspirativních žen nabízí žádané rubriky, které doplňují bohatou příběhovou sekci – rady do domácnosti, osm stran receptů, cestovatelské zážitky z cenově dostupných destinací nebo tipy pro hezký domov a zahrádku. Rubrika zdraví se věnuje nejen nemocem, ale zejména vylepšení psychické i fyzické kondice ve zralém věku. Stránky věnované vzpomínkám na doby dávno i nedávno minulé budou spoluvytvářet samotné čtenářky zasíláním svých příspěvků.

Příběhy plné života rozšiřují skupinu titulů navazujících na lídra segmentu, čtrnáctideníku Bauer Media Napsáno životem. Pilotní číslo přichází na stánky 16. srpna v rozsahu 68 stran za cenu 29 Kč. Uvedení je podpořeno printovou a online kampaní v titulech a na webech Bauer Media.

 

zdroj: Tisková zpráva Bauer Media