Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Do konce srpna je možno se přihlásit na DIS 2017 za poloviční cenu

24. 8. 2016

Do konce srpna je možno se přihlásit na DIS 2017 za poloviční cenu

Příští, již desátý ročník mezinárodní konference o digitálních inovacích na časopiseckém trhu Digital Innovators Summit (DIS) proběhne 19. až 21. března 2017 v Berlíně.

FIPP pořádá toto odborné setkání každoročně ve spolupráci v Německým svazem časopisů VDZ. Konference je určena odborníkům ze všech segmentů časopiseckého trhu a souvisejících činností. Odborný tým zahájil v tomto měsíci přípravu programu konference a vytipování vhodných řečníků. Vydavatelé mohou sami navrhnout řečníky, kteří by představili zajímavé projekty.

Na posledním ročníku konference v březnu letošního roku vystoupilo celkem 60 řečníků z celého světa a zúčastnilo se na 600 delegátů z více než 30 zemí.

Letošní ročník akce bude doprovázen navazujícími odbornými setkáními, jako například Alternative Berlin Tour nebo DIS Early či DIS Late social events.

Informace o konferenci budou postupně publikovány na jejím webu.

Pořadatelé otevřeli také možnost registrace k účasti na konferenci. Do 31. 8. 2016 se mohou členové Unie vydavatelů hlásit za mimořádnou úvodní cenu účastnického poplatku 800 Euro na osobu.

10 zájemců o účast mladších 30 let se bude moci zúčastnit konference bezplatně.

O dalším průběhu konference budeme postupně informovat.

Informace o minulých ročnících jsou k dispozici na webové stránce innovators-sumit.com.

 

zdroj: informace FIPP