Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Kanadská časopisecká asociace – Magazines Canada spustila mashupovou kampaň na podporu stánkového prodeje časopisů

12. 7. 2016

Kanadská časopisecká asociace – Magazines Canada spustila mashupovou kampaň na podporu stánkového prodeje časopisů

Jedná se o podporu kanadských vydavatelů s integrovaným obsahovým mixem na různých platformách, včetně online, eventů i tisku.

„Jde o připomenutí i posílení pozice kanadských časopisů pro kanadské publikum,“ řekl Matthew Holmes, ředitel Magazines Canada. „Máme v Kanadě velkou předplatitelskou základnu, jsme skvělí v tom, čemu rozumíme a novinové stánky byly vždy místem, kde se Kanaďané setkávali se spoustou dalších názorů. Holmes také dodal, že kampaň se zaměřuje na různorodost zájmů spotřebitelů a jejím hlavním cílem je Kanaďanům ukázat, co všechno mohou v novinovém stánku objevit. Kampaň startuje třemi videi (další dvě budou zveřejněna na podzim a v zimě) popisujícími, jak se čtenáři ztrácejí ve svých čtenářských zážitcích. Jedná se o krátké video s příběhem dvou lidí, kteří se v trafice nechají absolutně pohltit příběhem na stránkách svého oblíbeného časopisu, což vyvolává speciální kouzlo, kdy se dva příběhy smíchají v jeden,“ dodal Brianne DiAngelo manažer komunikace Magazines Canada.

Video najdete zde: https://youtu.be/Lw1tCeWcriY

Více na fipp.com