Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Kongres vydavatelů časopisů asijsko-pacifického regionu

19. 5. 2016

Kongres vydavatelů časopisů asijsko-pacifického regionu

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP pořádá ve dnech 27. a 28. září v Singapuru regionální kongres vydavatelů časopisů asijské a pacifické oblasti.

Kongres poskytne platformu pro setkání vydavatelů, aby se vzájemně podělili poznatky a zanalosti o současných a budoucích inovacích, které jsou důležité v probíhajícím rozvoji obsahem vedených médií. Program singapurského setkání přivede dohromady top vydavatelské lídry a nezávislé experty nejen z uvedeného regionu, ale i jiných částí světa. Singapur byl vybrán za místo konání konference, protože se vyznačuje sofistikovanou digitální strukturou, multikulturní společností a vysokou penetrací vyspělých technologií.

Asijsko-pacifický region se vyznačuje rychle rostoucí střední třídou spotřebitelů představující 600 milionů osob, což poskytovatelům obsahu otevírá zdroje nových čtenářů, což podporuje růst vydavatelského odvětví.

V rámci obecného tématu mediálních inovací se očekává, že na konferenci bude možné vyslechnout a poučit se více o mobilních technologiích, sociálních médiích, videu, monetizačních strategiích a praxi, novém přístupu k podání obsahu, technikách zaujetí čtenářů, rozvojových technologiích a dalším.

Podrobnější informace o konferenci jsou publikovány na webové stránce.

Účastnický poplatek při přihlášení do 30. 6. 2016 činí 695 britských liber pro členy Unie vydavatelů, pro ostatní 995 liber.

zdroj: zpráva FIPP