Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Necelé dva týdny do zahájení FIPP London

28. 4. 2016

Necelé dva týdny do zahájení FIPP London

Jak jsme již dříve informovali, proběhne ve dnech 10. a 11. května 2016 v Londýně souběžně několik mezinárodních konferencí vydavatelů časopisů. Pořadatelé upozorňují na poslední možnost přihlášení se na tato zajímavá mezinárodní setkání vydavatelských manažerů ze sektoru časopisů.

Akce spojuje několik jednotlivých odborných jednání, jako například FIPP Tech, FIPP Mobile, FIPP Insight Forum či World Magazine Marketplace, které jsou obsahově zaměřené na různé aspekty časopiseckého trhu.

Takováto mezinárodní akce, která přivede na jedno místo časopisecké manažery z celého světa, se koná poprvé. Bonusem pro účastníky je možnost dojednat si předem prostřednictvím webové aplikace schůzky s dalšími návštěvníky. Program je rozdělen do řady tématických sekcí a okruhů, které se částečně prolínají. Podrobné informace o akcí jsou publikovány na webové stránce http://www.fipplondon.com, kde je také možno podat přihlášku. Novinky o přípravě konference jsou k dispozici na webu http://www.fipplondon.com/implications-of-retail-innovation-on-the-world-of-magazine-media.asp. Účastnický poplatek činí v současné době 1 195 Euro pro členy Unie vydavatelů či 1 695 Euro pro nečleny.

zdroj: zpráva FIPP