Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Deník Sport vychází již zítra s novou přílohou – magazínem Coach!

29. 3. 2016

Deník Sport vychází již zítra s novou přílohou – magazínem Coach!

Jaký podíl má kouč na zrodu hvězdy? Je lepší tým plný hodných chlapců, nebo kontroverzních hvězd? A je lepší v kabině o přestávce týmu domlouvat, nebo na něj křičet? To vše se dozvíte prostřednictvím rozhovorů, analýz, infografik či fotografií v novém magazínu Coach. Deník Sport magazín připravuje ve spolupráci s experty ze sedmi kolektivních sportů – z fotbalu, hokeje, basketbalu, volejbalu, florbalu, házené a ragby.

Hlavním tématem prvního čísla magazínu Coach je "vztah trenér a rodič" – jsou ti dva soupeři, nebo spolupracovníci? A kdy má hlavní slovo při výchově talentovaného sportovce maminka a kdy trenér? Navíc se v prvním čísle můžete těšit na velký rozhovor s trenérem fotbalové reprezentace Pavlem Vrbou. Mimo jiné i o tom, jakým způsobem motivuje svůj tým a jaký má vztah s hráči.

"Coach je naprosto unikátní magazín. Především v tom, že sport – vítězství, porážky, konflikty – nepopisuje očima novinářů, ale respektovaných trenérů či odborníků na lidské tělo. A jejich pohled je často jiný, překvapivý. I rozhovor s Pavlem Vrbou vedl nakonec bývalý trenér volejbalové reprezentace Zdeněk Haník. A o faktorech, které ovlivňují výkon hvězd, jakými jsou Jaromír Jágr nebo Novak Djokovič, zase v magazínu píše slavný fyzioterapeut Pavel Kolář," říká šéfredaktor integrovaného newsroomu Sport Lukáš Tomek. A coby šéf redakční rady nového čtvrtletníku ještě dodává: "Aby však nevznikla mýlka - Coach není určen pro trenéry. Je to magazín pro širokou veřejnost, kterou zajímá, kudy vede ve sportu cesta k úspěchu. A toto vše se dozví populární formou, přístupnou každému sportovnímu fandovi."

Zdroj: CNC