Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Německé deníky zdokonalují výzkum účinnosti inzerce

3. 3. 2016

Německé deníky zdokonalují výzkum účinnosti inzerce

Německé noviny dále investují prostředky do výzkumu a dále vylepšují svůj trackingový výzkum účinnosti inzerce ZMG Media Monitor.

Od 1. března 2016 byl spuštěn nový ZMG Media Monitor, čímž rozšířila německá novinová marketingová společnost ZMG svůj etablovaný trackingový nástroj. Modernizace vyžaduje dát příležitost digitalizaci. Dotazovací instrument tím bude flexibilnější a poznatky o účinnosti kampaní mohou být blíže vyhodnocovány poskytovat transparentnější výsledky. Tak rozvinula ZMG pozici Media Monitoru jako největšího trackingového výzkumu na německém novinovém trhu.

Ukazovat inzertní účinnost novin

Německé noviny investují prostřednictvím nového ZMG Media Monitoru ještě silněji do výzkumu. V rostoucí konkurencí platí, že je třeba adekvátně zdokumentovat mediální výkonnost novin. ZMG tak podporuje práci inzertních klientů stejně jako vydavatelů a mediálních zastupitelů. Cílem je zodpovědět všechny otázky týkající inzertní účinnosti a poskytnout přesvědčivá data o jejich výkonnosti.

Reklama v novinách se vypácí, řekl Alexander Potgeter, vedoucí výzkumu a člen představenstva ZMG. S ZMG Media Monitorem ukážeme tuto účinnost v penězích, v dalším zvyšování znalosti značek a ve zvyšování image.

 

zdroj: www.die-zeitungen.de