Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Blíží se uzávěrka přihlášek do mezinárodního projektu Vycházející hvězdy

23. 2. 2016

Blíží se uzávěrka přihlášek do mezinárodního projektu Vycházející hvězdy

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů vyhlásila letos podruhé mezinárodní soutěž s názvem Rising Stars in Magazine Media. Cílem soutěže je poznat a ocenit mladé osoby do 30 let z různých částí světa, které se v nedávné době významným způsobem podílely v časopiseckých vydavatelstvích na inovacích a přínosných iniciativách rozvíjejících časopisecký trh na úrovni titulů, vydavatelství i celého odvětví.

Soutěž je pořádána u příležitosti konání letošní mezinárodní akce vydavatelů nového formátu FIPP London 2016, která se koná ve dnech 10. a 11. května 2016. Na akci budou vyhlášeny výsledky soutěže. Tři nejlepší účastníci budou mít možnost veřejně představit své projekty, přístupy či přínosy.

Soutěže se mohou zúčastnit jak zaměstnanci vydavatelství, tak i lidé splňující kritéria soutěže, ale pracující pro vydavatele externě.

V loňském prvním ročníku se zúčastnil i zástupce českých vydavatelů Martin Lukáš, grafik a webmaster vydavatelství Burda Praha, který se umístil mezi 30 nejvýše hodnocenými účastníky soutěže z celého světa.

Účast v soutěži:

Soutěž FIPP Vycházející hvězdy v médiích není rozdělena na jednotlivé disciplíny, takže se může zúčastnit kdokoliv mladší 30 let bez ohledu na to, v jaké oblasti časopiseckého podnikání pracuje. Může být zaměstnancem vydavatelské společnosti, působit na volné noze nebo být samostatný mediální podnikatel, jehož činnost má pozitivní dopad na vydavatelství.

Nominovaní musí:

- být mladší 30 let a

- předvést, že výrazně přispěli k rozvoji odvětví, firmy nebo titulu v posledních 12 měsících.

-          Poskytnout vstupní informace mohou sami jednotlivci a/nebo jejich přímí nadřízení. Pokud jsou přihlášky zasílány osobně lidmi působícími na volné noze, musí být autorizovány a potvrzeny členem řídícího týmu daného vydavatelství. Nominace mohou být zaslány také přímo nadřízenými manažery vycházejících hvězd.

-          Nominující organizace nemusí být členy FIPP, aby mohly podat přihlášku.

 

Pro přihlášení do soutěže stačí stáhnout a vyplnit vyplňovací vstupní formulář na webové stránce projektu a zaslat ji podle instrukcí sekretariátu FIPP.

Soutěžní poplatky:

Člen FIPP:     30 britských liber + DPH za každou přihlášku

Nečlen FIPP: 60 britských liber + DPH za každou přihlášku.

Další informace o soutěži jsou k dispozici na webové stránce FIPP.com/risingstars, kde lze také stáhnout elektronickou přihlášku.

Uzávěrka:

Všechny přihlášky musí být zaslány do sekretariátu FIPP nejpozději 29. února 2016!

Informace a formulář přihlášky ke stažení jsou k dispozici na webové adrese http://www.fipp.com/risingstars.