Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP London volá – již jen týden na rezervaci se slevou

8. 2. 2016

FIPP London volá – již jen týden na rezervaci se slevou

FIPP v Londýně svede dohromady svět médií a manažerů z příbuzných odvětví. Jedná se o 4 události v jednom za dva dny, na jednom místě.

The Worldwide Media Marketplace

Setkejte se s mezinárodními obchodními partnery a promluvte si o licencích, syndikacích a dalších možnostech spolupráce. WMM je platforma s jediným cílem, a to je uzavření obchodu.

FIPP Mobil

se v této době zaměří na jednu z pravděpodobně nejklíčovějších příležitostí. Na FIPP Mobile vystoupí nejlepší spíkři, kteří představí nejnovější mobilní strategie. Najdete zde vše, od tržeb z mobilních webů až po nejnovější aplikace. Je to příležitost se nejen naučit a sdílet nejnovější poznatky z oboru, ale také je implementovat ve svém byznysu.

FIPP Tech

Média a technologie jsou stále dvěma stranami téže mince. Nejlepší přednášející našeho FIPP Tech kanálu vám pomůžou na vaší cestě nejen za poznáním technologických sil pod povrchem vašeho podnikání i řízených změn, ale také vám pomohou lépe pochopit mnoho inovativních technologií, které jsou dnes k dispozici pro vaše podnikání.

FIPP Inovation Academy

Zaregistrujte se za příplatek do jednoho z našich odborných kurzů. Konzultant inovací v médiích John Wilpers (který též pracuje na FIPP Inovation World Report, která vyjde v březnu tohoto roku) bude jedním z hostů těchto kurzů. Garantujeme vám, že vám nepřinese jen inspiraci, ale také bude plný plánů (a nástrojů) na téma, co a jak dále dělat.

Registrovat se můžete zde: http://fipplondon.com/BookPBP_FIPPRegisterCompany_UP.aspx

Zdroj: FIPP.com