Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP pořádá v květnu mezinárodní setkání vydavatelů časopisů

1. 2. 2016

FIPP pořádá v květnu mezinárodní setkání vydavatelů časopisů

FIPP pořádá v letošním květnu na jednom místě několik specializovaných konferencí zaměřených na různé aspekty časopiseckého průmyslu. FIPP London spojuje program tradičního veletrhu časopiseckých licencí World Magazine Marketplace s novými konferenčními formáty FIPP Mobile, FIPP Innovation, FIPP Tech. Podle organizátorů je hlavní předností to, že propojení akcí otevírá nebývale široký prostor pro navazování osobních a obchodních kontaktů, protože akce přivede na jedno místo enormní množství osob z časopiseckého průmyslu. Tomu napomůže i možnost zapojení registrovaných účastníků do systému WMM diary, jehož prostřednictvím si mohou předem dohodnout schůzky.

World Magazne Marketplace je tradiční každoroční veletrh časopiseckých licencí a join venture v časoiseckém průmyslu. WMM poskytuje prostor se bezprostředně seznámit se zajímavými časopiseckými projekty na různých platformách a získat tak nejen přehled o nejnovějších inovacích, ale také možnost je případně využít v rámci mezinárodní spolupráce.

FIPP Mobile je nový typ konference, která poskytne praktický přehled o možnostech, které se před vydavateli otevírají prostřednictvím využití mobilní distribuce obsahu. Na programu budou témata, jako je výběr vhodných platforem, strategie obsahu, analýza aplikací, monetarizace obsahu, jež budou prezentována především prostřednictvím případových studií.

FIPP Innovation je akce, jejíž obsah bude zaměřen především na poznatky získané prostřednictvím dlouhodobé spolupráce mezi FIPP a organizací Innovation Media Consulting, která každoročně zpracovává publikaci FIPP Innovations in Magazine Media World Report.

FIPP Tech bude seminář zaměřený na konkrétní řešení jednotlivých inovačních směrů a procesů.

Detaily o programu, řečnících a další informace jsou postupně publikovány na webové stránce. Účastnický poplatek činí při přihlášení do 14. 2. 2016 pro členy Unie vydavatelů 795 britských liber a 995 liber pro nečleny. Po tomto termínu budou poplatky ve výši 995/1295 britských liber