Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Zvláštní sleva pro účastníky konference Digital Media Europe z východní Evropy

23. 2. 2016

Zvláštní sleva pro účastníky konference Digital Media Europe z východní Evropy

WAN-IFRA pořádá ve dnech 20. až 22. dubna 2016 ve Vídni evropskou konferenci o digitálních médiích zaměřenou na zpravodajský a novinový trh. Očekává se účast více než 300 top manažerů z novinového odvětví především z evropských zemí. Obsah konference se bude vyznačovat věcnou diskusí zaměřenou na přesně vymezená témata. Účastníci se seznámí s inspirativními novinkami a budou moci absolvovat řadu praktických workshopů. Akce je příležitostí se setkat s kolegy z oboru z více než 30 zemí. Součástí programu bude předání cen European Digital Media Awards, jíž budou oceněny nejinovativnější zpravodajské digitální projekty.

Podrobnější informace o konference včetně úplného programu a profilů nejdůležitějších řečníků najdete na webové stránce. Účastnický poplatek při přihlášení do 26. 2. 2016 činí pro vydavatele z ČR 700 euro, jinak 1290 euro. Při přihlášení po uvedeném termínu činí ceny 1490 a 1790 euro. Přihlašování probíhá prostřednictvím uvedené webové stránky.

Organizátoři nabízí také ubytování za zvýhodněnou cenu v blízkosti místa konání akce v hotelu Regina v ceně 115 euro za noc.

zdroj: tisková zpráva WAN-IFRA