Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Konference Future Media Lab 26. ledna 2016

4. 1. 2016

Konference Future Media Lab 26. ledna 2016

Evropská asociace vydavatelů časopisů EMMA pořádá dne 26. ledna 2016 v Bruselu výroční konferenci svého projektu Future Media Lab. Future Media Lab je zaměřen na identifikaci nejnovějších trendů na časopiseckém trhu a perspektivy jeho vývoje ve vztahu k legislativním podmínkám ovlivňujícím časopisecký trh na celoevropské úrovni.

Konference se uskuteční pod názvem Technology and Media – Shaping the future of audience engagement. a proběhne v prostorách bruselského Square Meeting Centre 26. ledna 2016 od 8.30 do 16.30 hodin. Programu se zúčastní vrcholní mediální manažeři, novináři, zástupci start-upů, techničtí experti, akademici a zástupci evropských politických institucí.

Na konferenci vystoupí například: Karen Boers (spoluzakladatelka a ředitelka Startups.be), Dita Charanzová (poslankyně Evropského parlamentu za ČR), Prof. Dr. Christoph Fiedler (ředitel pro evropské záležitosti a mediální politiku VDZ), Vicky Ford (poslankyně Evropské parlamentu za Velkou Británii), Matthew Kaminski (výkonný šéfredaktor evropského vydání Politico), Daniel Knapp (ředitel Advertising IHS Technology), Robert Viola (generální ředitel direktoriátu Connect Evropské komise) a další.

Účastnický poplatek pro členy Unie vydavatelů činí 150 euro bez DPH. V případě zájmu o účast poskytne zájemcům z řad Unie vydavatelů sekretariát kód na poskytnutí slevy. Registrace je možná na webové stránce, kde jsou také k dispozici některé další informace o akci.

 

zdroj: zpráva EMMA