Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Nejčtenější časopis o bydlení a bytové kultuře DŮM & ZAHRADA mění design a upravuje obsah

22. 12. 2015

Nejčtenější časopis o bydlení a bytové kultuře DŮM & ZAHRADA mění design a upravuje obsah

Časopis DŮM & ZAHRADA, který několik let po sobě potvrzuje pozici nejčtenějšího magazínu ve svém segmentu, prošel úpravou layoutů, je obohacený o nové rubriky a zároveň zařazuje zpět do obsahu historicky nejoblíbenější autory.

Nadále se zaměřuje na poskytování komplexních informací z oblasti stavebnictví, bytové a zahradní architektury a designu. „Časopis je přehlednější, moderní, designově čistý, k zásadní změně filozofie ale nedochází, není k tomu důvod. DŮM & ZAHRADA je dlouhodobým lídrem trhu, což potvrzuje správné nastavení jeho konceptu. Nový ročník nicméně prezentuje tradiční hodnoty časopisu v moderním kontextu, který lépe reaguje na přání čtenářů a individuální potřeby inzerentů,“ vysvětluje šéfredaktor Ondřej Krejčí. Tým měsíčníku DŮM & ZAHRADA se v příštím roce rovněž zaměří na další rozvoj svých webových stránek a posílení své pozice na sociálních sítích. Prvním číslem časopisu, které se představí v novém designu, je lednové vydání, jež míří na prodejní místa 15. prosince 2015.

 

zdroj: Tisková zpráva Astrosat Media